Nieuws

maandag 22 december

1330 kids doen mee aan kersttoernooi

Het aantal voetballende meisjes groeit nog steeds. Voor de eerste keer nemen er 17 meisjesteams deel aan het Omnium Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi dat vanaf 24 december voor de 43e keer wordt georganiseerd in de sporthallen van Omnium in Goes.

De meisjes spelen in 3 poules: A/B-junioren, C-junioren en D-pupillen. Het aantal deelnemers is mede dank zij de groeiende deelname van meisjes  gestegen tot een record: 1330. De deelnemers spelen in 165 teams in totaal 748 wedstrijden. De deelnemers zijn alle jeugdleden van de mini-pupillen tot en met de A-junioren  van de organiserende verenigingen Apollo ’68, Arendskerke, Bevelanders, G.O.E.S., Kloetinge, Robur, SSV ’65 en Wolfaartsdijk. Al deze verenigingen zijn vertegenwoordigd in de organisatiecommissie.

Programma

Op woensdag 24 en zaterdag 27 december worden de poulewedstrijden gespeeld; op maandag 29 en dinsdag 30 december volgen de plaatsingswedstrijden. Traditiegetrouw worden op oudejaarsdag de finalewedstrijden gespeeld; ’s morgens de A-, B- en C-junioren en ’s middags de D-, E- en F-pupillen.

Het toernooi begint elke dag om 8.00 uur en de toegang is gratis.

Het programma en de uitslagen zijn te vinden op www.jeugdkerstzaalvoetbal.nl

Verdere inlichtingen:

Adri de Bruine                                                                 Bram Bouwense

(voorzitter organisatiecommissie)                          (lid organisatiecommissie)

Tel. 0113-228388                                                             Tel. 0113-220198

e-mail: abdebruine@zeelandnet.nl                       e-mail: bbouwense@zeelandnet.nl