Nieuws

dinsdag 14 juli

Het eerste Pop-up pretpark van Nederland opent 20 juli in Zeeland

Omnium Sport & Recreatie organiseert vanaf 20 juli het Super Zomer Festival met een pop-up pretpark en de grootste ballenbak van Nederland in Goes. Meer dan 10.000 m² speelplezier voor de hele familie. Vooral leuk voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd of voor opa’s en oma’s die een dagje de oppas hebben. Bezoekers kunnen de hele dag klimmen, klauteren, springen en glijden in het Pop-up pretpark en op wereldreis in Tropenland en Fobialand. Het Pop-up park blijft tot 30 augustus staan.

Naast het pretpark kunnen bezoekers ook gebruik maken van het Subtropisch zwembad met Fun & Beach. Het zwembad bevat naast glijbanen ook stoomcabines en een hot whirlpooltuin. In het Smulpaleis wordt er tevens eten en drinken verkocht.

Van 20 juli t/m 30 augustus is het Super Zomer Festival elke dag open vanaf 10.00 uur. Op maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag tot 17.00 uur. Meer informatie over de openingstijden en tarieven is te vinden op www.superzomerfestival.nl

Het Super Zomer Festival met het eerste pop-up pretpark van Nederland wordt georganiseerd door Omnium in Goes in samenwerking met Pleisureworld, trendsetting in Leisure. Omnium Sport & Recreatie is centraal gelegen in Zeeland (25 auto minuten van Bergen op Zoom en de Zeeuwse kust, 45 minuten van Antwerpen). Aan de rand van recreatiepark De Hollandsche Hoeve en op loopafstand van de gezellige binnenstad van Goes.