Nieuws

woensdag 18 november

Nieuwe lessen Indoor cycling

Door de herfststormen en de korte dagen is het vaak moeilijk om als fietser gericht te kunnen trainen. Indoor cycling is de ideale groepsles om je conditie in stand te houden of te verbeteren en ook nog eens diverse spiergroepen te trainen (dus niet alleen je benen). Onder begeleiding van motiverende muziek en een enthousiaste instructeur traint iedereen op eigen niveau trainen en toch in groepsverband.

In tegenstelling tot buiten fietsen heb je bij Indoor cycling niet te maken met weersomstandigheden of invloeden van buitenaf. De fiets staat stabiel op de grond, je hoeft niet te sturen en er is geen tegenwind! De weerstandsknop en het vliegwiel op de fiets maken Indoor cycling geschikt voor alle leeftijden en conditieniveaus: je bepaalt immers zèlf de weerstand en trainingsintensiteit. Luisteren naar je eigen lichaam en dat dus ook naar eigen vermogen belasten met behulp van de weerstandknop. Elke keer een beetje meer. Hierdoor verleg je al snel je eigen grenzen. En de diversiteit in zowel de oefeningen als de muziek maken Indoor cycling allesbehalve saai!

Werken aan je conditie in groepsverband en snel en effectief resultaat bereiken? Dan is Indoor cycling zeker iets voor jou!

De lessen worden gegeven in de spinningzaal van het Omnium te Goes.

Soms hebben de lessen een trainingsthema, soms een muziekthema, zoals bijvoorbeeld een intervaltraining met hartslagmeter, krachttraining, kerst, halloween,carnaval en ook muziek op verzoek. De muziek varieert van oud tot nieuw, met stevig cyclingritme en voor elk wat wils.

De indoorcycling lessen( spinning) zijn tot 1 december op maandag- en woensdagavond en worden gegeven door Piet Oostdijk van 19.00 tot 20.00 uur.

Uitgebreid lesaanbod vanaf 1 december:
Vanaf 1 december blijven de lessen van Piet op maandag- en woensdagavond van 19.00-20.00 uur. Op dinsdag- en donderdagavond start Nazha Moeleker met lessen 19.30 -20.30 uur en op vrijdagavond Steph van Zijl van 20.00-21.00 uur. Zo kun je elke dag van de week een les Indoor cycling volgen.

Met de uitbreiding van het lesaanbod zullen de instructeurs op een veilige en efficiënte wijze de fietsers helpen om hun doelen te bereiken. Begeleiding, coaching en positiviteit zijn onze kernwaarden, waarbij uiteraard het plezier niet mag ontbreken.

Wat ook een groot voordeel is, is dat je betaalt per les. Bij aanvang van de les betaal je contant € 4,50 aan de lesgever. Je zit dus niet vast aan een langlopend maandabonnement.

Om de drempel voor de beginnende spinner te verlagen komt er bij voldoende belangstelling een beginnerscursus. Deze zal worden gegeven door Nazha in januari.

Meer info over de lessen kun je vinden op www.indoorcycling-omnium.nl 
Interesse in de lessen of de beginnerscurus? Vul dan het webformulier in of stuur een berichtje naar indoorcycling@zeelandnet.nl