Nieuws

vrijdag 18 december

OMNIUMunten sparen: voor 1 euro naar het Zwembad of het Tropisch bos

Elke keer dat je tijdens de actieperiode komt zwemmen, op bezoek gaat in het Tropisch bos of gebruik maakt van de weekaanbieding in de horeca, ontvang je 1 OMNIUMunt. De OMNIUMunt plak je op de spaarkaart. Bij 5 OMNIUMunten op de spaarkaart, kun je voor 1 euro naar het Tropisch bos. Tegen inlevering van een volle spaarkaart = 10 OMNIUMunten kun je voor 1 euro zwemmen of met 2 personen voor 2 euro naar het Tropisch bos!

Je ontvangt een OMNIUMunt bij aankoop van:

  • een toegangsticket voor het Tropisch bos;
  • de weekaanbieding op het horecaplein;
  • een toegangsticket voor het zwembad voor recreatief zwemmen, banenzwemmen, trimzwemmen, doelgroepzwemmen en zwemles

Voordeelkaarten
Bij aankoop van een 10-Voordeelkaart of Sportiefkaart ontvang je 1 OMNIUMunt. Bij aankoop van een 15- of 20-vorodeelkaart ontvang je direct 2 OMNIUMunten. Vervolgens krijg je bij inlevering van je voordeelkaartje ook nog eens 1 OMNIUMunt. 

Kinderfeestje
Als je in de actieperiode een kinderfeestje bij Omnium organiseert, ontvang je 2 OMNIUMunten per kinderfeestje.

Zwemles
Bij het scannen van de lespas ontvang je 1 OMNIUMunt per pas. Dit geldt voor alle zwemcursussen, behalve ABC-compleet. Bij ABC-Compleet ontvang je maar liefst 2 OMNIUMunten bij het scannen van je lespas. 

Inwisselen spaarkaarten
Alleen volledig ingevulde spaarkaarten zijn inwisselbaar voor toegang Tropisch bos of toegang zwembad. 

Actieperiode en actievoorwaarden
Deze actie loopt tot en met 1 maart 2016. 5 OMNIUMunten opgeplakt op een ingevulde spaarkaart geven op de dag van inleveren recht op toegang tot het Tropisch bos voor slechts 1 euro. 10 opgeplakte OMNIUMunten op de spaarkaarten geven op de dag van inlevering recht op toegang tot het Tropisch bos voor 2 personen voor slechts 2 euro of voor 1 persoon toegang tot het zwembad voor 1 euro waarbij gekozen kan worden voor recreatief zwemmen, aquasporten, banenzwemmen, trimzwemmen of doelgroepenzwemmen. 

Spaarkaarten zijn inwisselbaar t/m 1 april 2016. Spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geldt en gelden niet voor andere acties en aanbiedingen. Deze actie is onder voorbehoud van wijzigingen.