Nieuws

woensdag 13 januari

Omnium beste zwemlesaanbieder van Zeeland

Omnium is volgens de website zwemles-vergelijken de beste zwemlesaanbieder van Zeeland met een klantscore van 8,5!

Op de website www.zwemles-vergelijken.nl kunnen bezoekers een klantcijfer geven aan een zwemlesaanbieder (zwemschool, zwembad of zwemvereniging). De klanten van Zwembad Omnium gaven een gemiddeld cijfer van 8,5!

Het hele Omnium-team is hier natuurlijk enorm trots op, zeker omdat Omnium sinds een paar jaar is overgegaan naar de zwemlesmethode van Easy Swim. Heel fijn dat ouders de aangeboden kwaliteit zo waarderen. Dit is een leuke opsteker en een goede stimulans om de kwaliteit te blijven controleren. Het doel van Omnium is om de zwemlessen en bijbehorende onderdelen nog verder te perfectioneren. Het compliment 'beste zwemles aanbieder van Zeeland' is een mooi hulpmiddel om te kijken waar Omnium nog kan verbeteren en onderscheiden. Daarnaast blijft Omnium het aanbod onder de loep nemen en bijsturen om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

“Zo is het zwemlesteam in het najaar van 2015 met een andere opzet gestart voor het baby-, peuter- en kleuterzwemmen. Vroeger waren dit 16 lessen en nu 10 lessen, zodat er meer ouders met kinderen kennis kunnen maken met zwemmen. Naast de zwemlessen is er in het najaar van 2015 in het Omnium een nieuwe doelgroep gestart, namelijk reumazwemmen. Ook zijn de lestijden van de lessen aquajogging en aquafysio uitgebreid. Een mooi voorbeeld van het meedenken met de klant”. Aldus Jean-Paul Lancee, zwembadmanager bij Omnium. Meer informatie over zwemlessen, activiteiten en doelgroepen zijn terug te vinden op www.omnium.nl

Zwemles zoeken? Eerst goed vergelijken!
Veel mensen zoeken naar een zwemles voor hun zoon of dochter, en dit is heel gemakkelijk te vergelijken op www.zwemles-vergelijken.nl. Men kan direct zien wat het gaat kosten mocht hun kind het A, B of C-diploma willen behalen en hoeveel zwemles uren hiervoor nodig zijn. Op de website staan ca. 1100 zwemles aanbieders (zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen) die nu kunnen worden vergeleken op ruim 20 zwemles-aspecten.

Meer weten over de zwemlesmogelijkheden van Omnium? Klik dan hier!