Evenementen

vrijdag 20 oktober tot zaterdag 21 oktober

BeleefPlus Beurs

BeleefPlus, de meest veelzijdige 50+ beurs in de regio!

Op 20 en 21 oktober 2017 vindt in het Omnium te Goes de tweede Zeeuwse editie van BeleefPlus plaats. Proef, zie, leer, doe en ervaar tijdens dit evenement voor de actieve 50-plusser. Diverse activiteiten, optredens en demonstraties aangeboden door tientallen exposanten uit de regio maken BeleefPlus een gezellig en informatief dagje uit.

Diverse thema’s passeren tijdens BeleefPlus de revue: Vakantie, Tuin & Tuinieren, Vrije Tijd, Wonen,  Zorg & Welzijn en Mobiliteit. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er diverse workshops en demonstraties gegeven en worden gevarieerde activiteiten georganiseerd door de exposanten. Zo vindt er onder andere een modeshow plaats en kunt u genieten van live muziek. Tevens maakt iedere bezoeker van BeleefPlus kans op leuke prijzen!

Praktische informatie
Beide dagen is BeleefPlus geopend voor publiek van 10.00 – 17.00 uur. Door u vooraf te registreren via de website heeft u gratis toegang tot de beurs. Registreren kan tot 13 oktober. Niet geregistreerd? Dan betaalt u aan de deur slechts €5,00 voor een toegangsbewijs. De beurs vindt plaats  in het Omnium, gelegen aan de Zwembadweg te Goes.

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BeleefPlus? Kijk dan eens op de website www.beleefplus.nl en meld u aan voor de digitale nieuwsbrief.