Kinderfeestjes

VIER EEN ONVERGETELIJK KINDERFEESTJE BIJ OMNIUM. WIL JE ZWEMMEN OF OP ONTDEKKING IN HET TROPISCH BOS? OF ALLEBEI? LEKKER ETEN ERBIJ? AAN JOU DE KEUZE!

Vul het webformulier in en geef je keuze aan. Dan maken we er samen een gezellig feestje van!

Spetterfeestje € 10,95 p.p.
Een aanrader! Laat je meevoeren door de Lazy River en ga zwemmen, duiken en glijden van de supersnelle glijbanen met lichteffecten. Een kinderfeestmenu zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch feest € 9,75 P.P.* 
Ga op ontdekking in het Tropisch bos, maak een speurtocht langs allerlei bomen en planten en loop via de Skywalk over de boomtoppen. Je krijgt een kinderfeestmenu in het Omnium Paviljoen. 

Tropisch- en spetterfeest € 15,75 p.p.*
Een combinatie van het Tropisch feest en zwemfeest. Kortom: zwemmen en ervoor of erna een speurtocht maken in het Tropisch bos. Je mag kiezen of je het kinderfeestmenu op wil eten in het zwembad of in het Omnium Paviljoen. 

Tropisch klimfeest € 12,50 p.p.*
Hou je van een echte uitdaging? Vier dan je feestje bij de Maya klimwand in de Tropische plantenwereld. Onder begeleiding van een instructeur mag je anderhalf uur klimmen op de Maya klimand van 10 meter hoog. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch klimfeest met ontdekkingstocht € 17,50 p.p.*
Ga op ontdekking in het Tropisch bos. Een gids geeft je uitleg over de meest bijzondere bomen en planten en je maakt zelf een speurtocht langs allerlei bomen en planten. Durf jij ook over de boomtoppen te lopen via de Skywalk? Ervoor of erna mag je onder begeleiding van een instructeur anderhalf uur klimmen op de Maya klimwand van 10 meter hoog. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. 

Snorkelfeestje € 15,75 p.p.
Zit je ook liever onder water dan boven water? Onder begeleiding van een instructeur kun jij en je vrienden/vriendinnen 1 uur kennis maken met snorkelen en allerlei spelletjes onder water doen. Het snorkelfeestje is mogelijk op vrijdagavond van 19.15 tot 20.15 uur (m.u.v. speciale activiteiten op vrijdagavond). Na afloop mag je nog lekker zwemmen en genieten van frites, snack en iets te drinken. 

Tropisch klim- en zwemfeest € 17,50 p.p.*
Klimmen in het Tropisch bos en zwemmen of eerst zwemmen of klimmen. Aan jou de keuze. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch klimfeest met eten € 16,50 p.p.*
Klimmen in het Tropisch bos en eten in het Omnium Paviljoen. Wij verzorgen het hele feest. Een heerlijk  kinderfeestmenu zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch klimfeest 12+ € 18,00 p.p.*
Gezellig met een groep vrienden 1,5 uur klimmen en daarna eten in het Omnium Paviljoen. Het menu bestaat uit frites, een snack, salade en een glas frisdrank.

Tropisch klim- en zwemfeest met eten € 21,50 p.p. *
Zwemmen, eten en klimmen in het Tropisch bos. Completer kan het feest niet zijn. Je bepaalt zelf de indeling van wat je als eerste gaat doen. Het kinderfeestmenu is bij de prijs inbegrepen. 

Je kan ook kiezen voor een klimfeestje in de sporthal:
Klimfeest Sporthal € 10,50
Klimfeest sporthal en zwemmen € 14,50
Klimfeest sporthal met kinderfeestmenu € 14,50
Klimfeest sporthal met menu 12+ € 15,50
Klimfeest sporthal, zwemmen en menu € 18,50

Het kinderfeestjesmenu bestaat uit friet, snack (kroket, frikandel of kaassoufflé), pakje Caprisun en een softijsje. 
Bij eten op het horecaplein horen we graag van te voren om hoe laat jullie willen eten, in verband met het dekken van de tafel. 
Bij eten in het zwembad staat er geen gedekte tafel klaar maar kunnen jullie het menu nuttigen op een tijd en plaats die jullie schikt. 

* Kinderfeestjes in het Tropisch bos kunnen worden gereserveerd op woensdag-  
   en vrijdagmiddag. Andere dagen zijn op aanvraag. 

RESERVEREN

Wil je een kinderfeestje vieren bij Omnium? Reserveer dan minimaal 5 dagen van te voren via het webformulier of via 0113 23 33 88. Het minimum aantal is 6 personen (incl. begeleidende volwassenen, de zwemfeesten zijn afgestemd op kinderen t/m 12 jaar). 

Tip: Vier je zwemfeestje op woensdagmiddag of vrijdagavond. We organiseren dan regelmatig acitivteiten, zoals loopmattenrace, kidsaquarobic, schatduiken, spelletjesmiddagen, discozwemmen, bioscoopzwemmen en Aquabubble. Zo’n activiteit maakt je feestje extra speciaal en je betaalt geen extra kosten!