Schoolreis arrangement

Kom met u schoolklas(sen) naar het Omnium! Wilt u op expeditie in de Tropen en daarna lekker roetsjen van de glijbaan in het zwembad. Of wilt u liever een sportdag in een van de hallen, klimmen aan de klimmuur , een tropisch quiz of gewoon een ruimte waar gegeten en gedronken kan worden. Bij Omnium heeft u een tal van mogelijkheden. Wij kunnen voor u een dag op maat verzorgen.

Een voorbeeld van een schoolreis arrangement:

Ga met de school(klas) op expeditie in het Tropisch bos. Het programma bestaat uit 2 activiteiten die te combineren zijn met klimmen op de Maya klimwand of een middagje
zwemmen in het zwembad van Omnium.

Activiteit 1:
Speurtocht in het Tropisch bos
Maak je borst maar nat, want de school(klas) gaat op
Expeditie! Tijdens de speurtocht leren jullie ontzettend veel over de tropische bomen en planten die we dagelijks gebruiken. Je krijgt een werkblad en deze kunnen jullie door goed na te denken, te puzzelen en te overleggen invullen. Aan het einde van de route bespreken jullie samen met de boswachter de antwoorden. Uiteraard mogen jullie via de Skywalk over de boomtoppen lopen!

 rondleiding in het Tropisch bos

Activiteit 2: Smaakles
Door te kijken, voelen, ruiken en proeven ontdekken jullie tropische vruchten, kruiden en specerijen en maak je een energiedrankje van puur natuurlijke producten uit het Tropisch bos.

Duur: ± 2 uur
Tarief € 8,50 p.p.
Minimaal 20 personen

Lezing in het paviljoen

Quiz in het paviljoen

op expeditie in de tropen