Evenementen

woensdag 4 april

kindermiddag

Op de 1e woensdag van elke maand staan de kinderen  deze middag centraal in het Tropisch bos. Van 13.30 tot 16.00 uur ontdekken ze de tropen. Zo kunnen ze meedoen met een creatieve workshop, een speurtocht maken  en de natuurklas volgen. Ze lopen via de Skywalk over de boomtoppen.

Tijdens de natuurklas die om 15.00 uur start met 'boswachter' Charlotte leer je alles over de natuur in het tropisch bos van Omnium en maak je kennis met onze prachtige vogels. Zij vinden het ook leuk om jou te leren kennen!

De natuurklas duurt ongeveer 45 minuten en is geschikt voor (jonge) kinderen én (groot)ouders. Met je toegangskaartje voor het tropisch bos mag je er gratis bij zijn. Als de natuurklas eenmaal is begonnen kun je niet meer in- of uitlopen.

De kindermiddagen inclusief natuurklassen zijn:

4 april
2 mei
6 juni
4 juli

Leuk om deze middag het kinderfeestje van je zoon of dochter te organiseren. Wel even van te voren reserveren. Klik hier voor de mogelijkheden van een kinderfeestje. 

De creatieve workshop en speurtochten zijn bij de normale toegangsprijs van het bos inbegrepen. De klimwand is niet bij de prijs inbegrepen. Om tijdens de kindermiddag ook op de klimwand te kunnen klimmen, kun je een klimfeestje boeken.