Evenementen

zondag 21 mei 10:00 tot 16:00

Omnium feestdag

In april bestaat Omnium sport & recreatie in Goes precies 25 jaar en daar maken we graag een feestje van. Op zondag 21 mei zijn 250 volwassenen en kinderen bij ons te gast voor een heerlijk dagje speelplezier in het zwembad, het tropisch bos, bij het frietbuffet en voor een try-out van de spectaculaire Magic show van masterillusionist Winfried. Hij brengt deze zomer tijdens het Super Zomer Festival van 15 juli t/m 27 augustus een unieke high-energy show van hoog niveau naar Zeeland. Op zondag 21 mei is de try-out tijdens het verjaardagsfeestje van Omnium.

Wil je kans maken op één van de 250 tickets voor het verjaardagsfeestje op zondag 21 mei? Doe dan mee met de prijsvraag. Kom naar Omnium sport en recreatie aan de Zwembadweg 3 in Goes, lever het ingevulde prijsvraag formulier in en win een kaartje voor deze gezellige verjaardag. Winnaars krijgen een familieticket voor maximaal 4 personen.

Meedoen met de prijsvraag kan 25 dagen lang(van vrijdag 14 april t/m maandag 8 mei). De winnaars ontvangen persoonlijk bericht en verdere uitleg over het feestprogramma.

Veel succes met je deelname en graag tot ziens bij Omnium!