Groepen

Kom je met een groep naar het Tropisch bos en ben je met minimaal 10 personen? Reserveer dan van te voren datum en tijdstip en je krijgt gratis een rondleiding van een gids.  Je betaalt dan alleen toegang voor het Tropisch bos à € 6,75 p.p. 

Genieten van een kopje koffie erbij of zelfs een complete maaltijd? Ook dat kan. 

Op de koffie in de Tropen
Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje en rondleiding met een gids. Inclusief boekje Planten ABC. voor € 8,50 p.p.

Cubaans arrangement
Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje en rondleiding met een gids. Inclusief boekje Planten ABC. Na de rondleiding een tropisch drankje in de Cubaanse bar (keuze uit diverse smaken Mongozo bier of een alcoholvrije vruchtendrank) voor € 12,00 p.p.

Tropische ontdekkingstocht met koffietafel
Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje en rondleiding met een gids. Inclusief boekje Planten ABC. Na de rondleiding staat er een heerlijke koffietafel voor u klaar met divese soorten brood een broodjes, vleeswaren, kroket, zoetwaren en 2 kopjes koffie/thee. Vanaf € 21,00 p.p.

Rondleiding van een gids: op ontdekking in de tropen
Tijdens de ontdekkingsreis van ongeveer één uur laat een gids je de tropische natuur horen, zien, ruiken, en proeven waarbij interessante weetjes centraal staan. Weet jij hoeveel koffie de gemiddelde Nederlander per dag drinkt? Hoe rubber wordt getapt en suikerriet wordt verwerkt en hoe de kruiden en specerijen uit je keukenkastje groeien? Onze gids ruimt alle fabeltjes uit de weg en laat je ervaren hoe we de tropische natuur in ons dagelijks leven gebruiken. 

Interesse om met een groep te komen? Vul dan het webformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!