Kinderfeestje

Op zoek naar een avontuurlijk kinderfeestje? Kom naar het Tropisch bos en kies het feestje dat bij je past!

Tropisch feest € 9,75*
Ga op ontdekking in het Tropisch bos, maak een speurtocht langs allerlei bomen en planten en loop via de Skywalk over de boomtoppen. Je krijgt een kinderfeestmenu in het Omnium Paviljoen. 

Tropisch- en spetterfeest € 15,75*
Een combinatie van het Tropisch feest en zwemfeest. Kortom: zwemmen en ervoor of erna een speurtocht maken in het Tropisch bos. Je mag kiezen of je het kinderfeestmenu op wil eten in het zwembad of in het Omnium Paviljoen. 

Tropisch klimfeest € 12,50*
Hou je van een echte uitdaging? Vier dan je feestje bij de Maya klimwand in de Tropische plantenwereld. Onder begeleiding van een instructeur mag je anderhalf uur klimmen op de Maya klimand van 10 meter hoog. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch klimfeest met ontdekkingstocht € 17,50*
Ga op ontdekking in het Tropisch bos. Een gids geeft je uitleg over de meest bijzondere bomen en planten en je maakt zelf een speurtocht langs allerlei bomen en planten. Durf jij ook over de boomtoppen te lopen via de Skywalk? Ervoor of erna mag je onder begeleiding van een instructeur anderhalf uur klimmen op de Maya klimwand van 10 meter hoog. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch klim- en zwemfeest € 17,50*
Klimmen in het Tropisch bos en zwemmen of eerst zwemmen of klimmen. Aan jou de keuze. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch klimfeest met eten € 16,50*
Klimmen in het Tropisch bos en eten in het Omnium Paviljoen. Wij verzorgen het hele feest. Een heerlijk  kinderfeestmenu zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch klimfeest 12+ € 18,00*
Gezellig met een groep vrienden 1,5 uur klimmen en daarna eten in het Omnium Paviljoen. Het menu bestaat uit frites, een snack, salade en een glas frisdrank.

Tropisch klim- en zwemfeest met eten € 21,50*
Zwemmen, eten en klimmen in het Tropisch bos. Completer kan het feest niet zijn. Je bepaalt zelf de indeling van wat je als eerste gaat doen. Het kinderfeestmenu is bij de prijs inbegrepen. 

* Kinderfeestjes in het Tropisch bos kunnen worden gereserveerd op woensdag-  en vrijdagmiddag en op zaterdag. 

**Het kinderfeestjesmenu bestaat uit friet, snack (kroket, frikandel of kaassoufflé), pakje Caprisun en een softijsje. 

RESERVEREN
Het is gewenst om minimaal 5 dagen vooraf te reserveren. Dit kan via het webformulier of telefonisch via 0113 23 33 88. Het minimum aantal is 6 personen (incl. begeleidende volwassenen, de zwemfeesten zijn afgestemd op kinderen t/m 12 jaar)

Tip: vier kinderfeestje op de eerste woensdag van de maand. Dan is er een speciale kindermiddag in het Tropisch bos!