Zwembad

Omnium staat voor een tropische beleving. Naast het Tropisch bos, biedt het zwembad een hele dag zwemplezier. Het zwembad bestaat onder andere uit een recreatiebad, whirlpool, een 25-meter wedstrijdbad, een 15 en 20-meter bad met variabele bodems, peuter- en kleuterbad, twee glijbanen en de Lazy River.

Trotseer op de zwembanden de Lazy River met de doorkijk naar het tropische bos, Roetsj van de snelle glijbanen en laat je meevoeren in de stroomversnelling.
Tussen al het plezier door kun je even bijkomen op het terras en een lekker bakje koffie met een lekkernij, een broodje of een maaltijd te bestellen aan de zwembadbar. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het kinderbadje.

Klik hier voor de openingstijden.

Op woensdagmiddag en vrijdagavond zijn er speciale kinderactiviteiten. Leuk om dan je kinderfeestje te vieren. Kom je ook?

De lazy river ligt onder het tropisch bos en je hebt diverse doorkijkjes naar de tropisch omgeving boven je. Laat je meevoeren en geniet van het uitzicht. Maak onderweg een stop op de bruisbank en laat je verrassen door een tropische bui.

recreatief zwemmen

Tijdens het recreatief zwemmen kun je alleen of met kinderen lekker zwemmen in ons recreatiebad met stroomversnelling. Lekker ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water. Iedereen vermaakt zich uitstekend. Tevens kun je  genieten van een hapje en een drankje op het zwemmersterras. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!

Mindervaliden
Voor mindervaliden hebben wij uitstekende voorzieningen in het zwembad, zoals omkleedruimtes en een badlift.

Voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten zijn er speciale voorzieningen. Er is een babyroom in de kleedruimtes met aankleedtafels en je vindt boxen, kinderstoelen en aankleedtafels bij het zwembad. Verder is er een veilig afsluitbaar peuterbad met leuke speeltoestellen. Voor kinderen vanaf 3 maanden is het ook al mogelijk om in het recreatiebad samen met een ouder/verzorger een cursus babyzwemmen te volgen.

Kinderen zonder zwemdiploma dienen voor hun eigen veiligheid zwemvleugeltjes of easy swim pakje te dragen en onder begeleiding te zijn van een meezwemmende volwassenen.

In conditie blijven

Omnium is bij uitstek het zwembad voor recreatiefzwemmen, maar daarnaast de ideale omgeving om je conditie op pijl te krijgen of te houden. Zwemmen is één van de meest gezonde sporten ter wereld. Omnium biedt vele mogelijkheden. Zoals banenzwemmen, aquajoggen, aquafit, aquarobics, 50-fit en seniorenzwemmen
Naast deze mogelijkheden is het ook mogelijk om fibromyalgie, reuma-, zwangerschap-, therapie- en fysiozwemmen te volgen.

De stoomcabines, zonnebank en de Hot Whirlpool zorgen naast de inspanning voor de ontspanning.

Graag tot ziens bij Omnium!