Zwemles voor volwassenen

De zwemlessen voor volwassenen zijn bedoeld voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen of voor mensen die het zwemmen verleerd zijn. Ook mensen die angstig zijn in het diepe water kunnen met deze lessen hun voordeel doen. 

Natuurlijk moet je eerst vertrouwd raken met het water en leren dat je lichaam prima in het water kan drijven. Als dat lukt, leer je jezelf voortbewegen middels de schoolslag en enkelvoudige rugslag.

Wanneer je goed zwemt en ook in het bezit wilt komen van een zwemdiploma, kan dat natuurlijk ook bij  Omnium

Wanneer
Maandag tussen 09.00 - 9.55 uur

Kosten
5 lessen voor € 58,75
Inschrijfgeld € 15,00

Aanmelden kan telefonisch (0113-23 33 88) of bij de infobalie.  

Cursus borst- en rugcrawl

De borstcrawl is één van de populairste slagen. Wil jij je conditie en borstcrawl techniek verbeteren? Doe dan vanaf 9 januari mee aan de cursus borstcrawl!

De borstcrawlcursus is geschikt voor bijna alle niveau's: ben je een startende zwemmer die de borstcrawl graag onder de knie wil krijgen of heb je al enige zwemervaring maar wil je jouw techniek verbeteren, met deze cursus werk je aan de perfecte slag. 

Na 10 lessen weet je niet alleen hoe de borstcrawl gezwommen moet worden, maar weet je ook wat jij goed en fout doet en hoe je jezelf verder kan verbeteren.

Tijdens de borstcrawlcursus van Omnium leer je in slechts 10 lessen alles over de techniek van de borstcrawl. Elke week volg je een les van 45 minuten waarbij alle facetten van de borstcrawl worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend.

Dag: dinsdag
Tijd: 20.15-21.00 uur
Duur: 10 lessen 
Kosten: € 92,00

Inschrijven voor deze cursus? Neem contact op met de infobalie van Omnium via 0113-233388.