Aanmelden zwemactiviteit - Omnium

Aanmelden activiteiten

Sinds 11 mei is het zwembad van Omnium weer beperkt open. Wij stellen alles in het werk om zo snel als het verantwoord kan, alle activiteiten weer mogelijk te maken. De voorwaarden om open te mogen en de activiteiten die we mogen organiseren, hebben we afgestemd met de gemeente Goes en hierbij volgen we de richtlijnen van de Zwembadbranche. 

Om deel te nemen aan een activiteit dient iedereen zich van te voren aan te melden via onderstaand formulier. Helaas is het niet mogelijk om telefonisch of per e-mail aan te melden, omdat we ons strikt moeten houden aan de aanmeldprocedure en het aantal deelnemers niet mogen overschrijden. Dit kunnen we alleen borgen door aanmeldingen te laten verlopen via online inschrijving. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en gaan er vanuit dat je ook echt komt als je bent aangemeld. Dit voorkomt dat anderen teleurgesteld moeten worden. Is een activiteit vol, dan is deze niet meer zichtbaar en te reserveren op de website.

Betalen van de activiteit kan aan de kassa van het zwembad. Bij voorkeur met pin betalen i.v.m. hygiëne.

Let op: activiteiten zijn anders dan je gewend bent i.v.m. de maatregelen. Bij een bezoek aan het zwembad dien je van te voren je zwemkleding aan te hebben en zwem je bijvoorbeeld 'ronden' in een vak i.p.v. heen en weer in een zwembaan. Onze medewerkers leggen graag uit wat de bedoeling is. De aanwijzingen van de medewerkers moeten opgevolgd worden. Lees van te voren ook het Protocol Verantwoord Zwemmen door. Hierin staan de richtlijnen vermeld om op een goede en verantwoorde manier te komen zwemmen. 

Kun je na het aanmelden toch niet komen? Doe dan een berichtje naar groepen@omnium.nl, zodat we u van de lijst kunnen halen en iemand anders zich kan aanmelden. 

Aanmelden

Let op: Trimzwemmen en banen zwemmen is alleen voor 18 jaar en ouder.

Het Familiezwemmen is voor 1 ouder en maximaal 2 kinderen t/m 12 jaar. De ouder meldt zich aan via het aanmeldformulier. Aanmelden van het kind/de kinderen is niet nodig. De toegangsprijs voor deze activiteit bedraagt € 5,00 p.p. en € 1,75 voor kinderen t/m 3 jaar. Het zwemmen is van 10.00 tot 12.00 uur in het recreatie- en doelgroepenbad, peuterhoek en glijbanen. 

Bij het aanmelden van een activiteit ga je akkoord met de voorwaarden zoals opgenomen in het Protocol Verantwoord Zwemmen

Kies een activiteit:

Reuma zwemmen, Aqua- fibromyalgie, fysiozwemmen

Zwangerschapszwemmen

Aquabootcamp

Aquajoggen

Aquafit

Aquarobics

50-fit

Senior zwemmen

Banen zwemmen

Recreatief zwemmen

Trimzwemmen

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos