Camping in Goes, Zeeland - Omnium

Camping in Goes, Zeeland

Naar aanleiding van de (aanvullende) maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid is Omnium sport & recreatie tot 14 juni volledig gesloten voor het publiek. Via www.omnium.nl houden we je op de hoogte. Waar mogelijk zullen wij onze gebruikers ook per e-mail informeren.

De horeca en het zwembad zijn slechts beperkt geopend. We doen er alles aan om de dienstverlening uit te breiden, maar zijn daarbij afhankelijk van de regelgeving en mogelijkheden.

Zoek je na 14 juni een leuke stadscamping in Zeeland nabij het historische centrum van winkelstad Goes? Onze sfeervolle camping ligt naast een recreatiecentrum met hét subtropisch zwembad van Zeeland, diverse attracties voor jong en oud zoals een tropisch bos en sportfaciliteiten zoals squashbanen. De centrale horeca is 7 dagen per week geopend voor een kopje koffie of thee, diverse broodjes en maaltijden. Recreatiegebied 'Hollandsche Hoeve' ligt op loopafstand en heeft onder meer een kinderboerderij, diverse speeltuinen, midgetgolf en een ambachtencentrum. Uiteraard beschikt de camping over uitstekende facilitaire voorzieningen.

Neem voor meer informatie over de camping contact op met de infobalie via info@omnium.nl. Graag tot ziens op onze camping!

Dit jaar hebben we tot 24 agustus camperplaatsen beschikbaar. Het is niet mogelijk om voor campers een normale kampeerplaats te boeken.


Tarieven & Openingstijden Camping

Bekijk onze tarieven voor de Camping

Meer informatie

Reserveer kampeerplaats

Reserveer gemakkelijk en snel online een kampeerplaats voor tent, vouwwagen of caravan. Let op: campers zijn niet toegestaan op de kampeerplaatsen.

Meer informatie

Reserveer camperplaats

Reserveer gemakkelijk en snel online een camperplaats.

Meer informatie

Inloggen Mijn Omnium

Log in op de Mijn Omgeving

Meer informatie

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos