Camping in Goes, Zeeland - Omnium

Camping in Goes, Zeeland

Naar aanleiding van de (aanvullende) maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid is Omnium sport & recreatie per direct volledig gesloten voor het publiek. Via www.omnium.nl houden we u op de hoogte. Waar mogelijk zullen wij onze gebruikers ook per email informeren.

Zoek je een leuke stadscamping in Zeeland nabij het historische centrum van winkelstad Goes? Onze sfeervolle camping ligt naast een recreatiecentrum met hét subtropisch zwembad van Zeeland, diverse attracties voor jong en oud zoals een tropisch bos en sportfaciliteiten zoals squashbanen. De centrale horeca is 7 dagen per week geopend voor een kopje koffie of thee, diverse broodjes en maaltijden. Recreatiegebied 'Hollandsche Hoeve' ligt op loopafstand en heeft onder meer een kinderboerderij, diverse speeltuinen, midgetgolf en een ambachtencentrum. Uiteraard beschikt de camping over uitstekende facilitaire voorzieningen.

Neem voor meer informatie over de camping contact op met de infobalie via kassa@omnium.nl of 0113-23 33 88.


Tarieven & Openingstijden Camping

Bekijk onze tarieven voor de Camping

Meer informatie

Reserveer kampeerplaats

Reserveer gemakkelijk en snel online een kampeerplaats voor tent, vouwwagen of caravan. Let op: campers zijn niet toegestaan op de kampeerplaatsen.

Meer informatie

Reserveer camperplaats

Reserveer gemakkelijk en snel online een camperplaats.

Meer informatie

Inloggen Mijn Omnium

Log in op de Mijn Omgeving

Meer informatie

Leuke dingen om te doen
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
9
Papegaaien Schitteren in ons bos