Sporthalbeheerder (circa 25 uur per week) - Omnium

Sporthalbeheerder (circa 25 uur per week)

Functiebeschrijving

Wil jij ervoor zorgen dat onze sportlocaties er altijd tip top uitzien en dat onze bezoekers met plezier kunnen sporten? Dan zijn we op zoek naar jou!
 
Met een subtropisch zwembad, een expeditie bos, camping en diverse sportaccommodaties is Omnium hét sport- en recreatiecomplex van Zeeland.
 
Bij het Omnium in Goes kun je een hele dag genieten van heerlijk verwarmde baden, uitstekende sportfaciliteiten en gezellige horeca.
 
Wij zijn per direct op zoek naar een sporthalbeheerder voor circa 25 uur per week verdeeld over ochtenddiensten, middag-/avonddiensten en weekenddiensten.
 
Als sporthalbeheerder ben je eerste aanspreekpunt voor gebruikers van de sporthal. Ook ben je verantwoordelijk voor het behandelen van eventuele problemen met gebruikers van de sportlocaties. Je ziet toe op een juist gebruik van de sportlocaties, de inventaris en spreekt gebruikers waar nodig aan op ongewenst gedrag.
 
In deze veelzijdige functie ben je dus het gezicht van de organisatie en voer je onder andere de volgende taken uit: - Het openen en sluiten van de sportlocaties; - Zorgdragen dat de sportlocaties, kleedkamers en toiletten tijdig klaar zijn voor gebruik; - Schoonhouden en onderhouden van het complex en het bewaken van de veiligheid van de bezoekers; - En uiteraard het creëren van een prettige sportsfeer voor de bezoekers.
 
Wie ben jij? - Je hebt affiniteit met sport; - Je bent flexibel inzetbaar (zowel overdag als in de avonden, weekenden en vakanties); - Je bent alert en hebt een actieve werkhouding, jij ziet werk liggen en pakt aan; - Je bent klantgericht, dienstverlenend en beheerst de Nederlandse taal goed; - Je hebt een EHBO- en/of BHV-diploma of bent bereid deze te halen; - Je bent fysiek gezond en hebt verantwoordelijkheidsgevoel!
 
Wat bieden wij? Je krijgt binnen de organisatie een zelfstandige en uitdagende rol, een passend salaris volgens de CAO recreatie en een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals gratis zwemmen voor jezelf en je inwonende gezinsleden.
 
Spreekt dit je aan en ben jij de sporthalbeheerder die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 4 oktober 2021 naar Jan-Kees Karelse, Operationeel manager Omnium sport & recreatie via [E-mailadres verborgen. Klik op Solliciteren om je sollicitatie te starten.] o.v.v. vacature sporthalbeheerder.

Solliciteer op deze functie

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.

Om spam tegen te gaan verzoeken wij graag om een som op te lossen

Toestemming voor het verwerken van de gegevens