Escape Room Zeeland - Omnium

Jungle Escape Room Zeeland

Stap in een tropisch avontuur en probeer binnen 60 minuten de wereld te redden!

Jungle Escape Room Zeeland is een originele escape room in de unieke omgeving van een tropisch Expeditie Bos, overdekt, centraal gelegen in Zeeland. Je gaat met je groep op expeditie in de tropen en ziet dat een prachtig stuk natuur in grote problemen zit. Plastic afval, erosie, droogte, plantages en houtkap verwoesten de planten en dieren en het bos dreigt zonder jullie hulp over 60 minuten van de wereld te verdwijnen. Kraken jullie de codes en weten jullie te ontsnappen aan lokale stammen?

Je start het spel als gevangene van een lokale stam en reist daarna door een unieke groene omgeving. Durven jullie de uitdaging aan?

Jungle Escape Room Zeeland speel je in het Expeditie Bos. Een gigantische kas met tropische temperaturen, honderden tropische planten en bomen, gekko’s, vissen en schildpadden. Je ziet, voelt, ruikt en hoort de jungle. Dat maakt deze escape room tot een unieke beleving. Een spannend avontuur in Zeeland voor jong en oud.

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: minimaal 3 en maximaal 5 spelers uit hetzelfde huishouden
Minimale leeftijd: 8 jaar (onder begeleiding van minimaal 1 ouder/verzorger)
Moeilijkheid: Gemiddeld
Bij het reserveren van een spel ga je akkoord met de Huisregels Jungle Escape Room Zeeland

Prijs: € 100,00 per spel, inclusief een drankje na afloop.

Jungle Escape Room Zeeland in Expeditie Bos

Jungle Escape Room Zeeland heeft een uniek decor. Het bevindt zich in het Expeditie Bos, een echt aangeplante jungle in een gigantische kas waarin een realistisch tropisch klimaat heerst. Dit maakt deze escape room tot een unieke beleving. Je ziet, voelt, ruikt en hoort de jungle. Een spannend avontuur in Zeeland voor jong en oud.

Tips om met je gezin de Jungle Escape Room te doen:

Het samen beleven en oplossen van de Jungle Escape Room is een leuke en leerzame activiteit om samen met je kinderen te doen. We geven je graag nog een paar tips om hier met het hele gezin van te genieten.

Ga niet alleen zelf op zoek, maar laat de kinderen meedoen. Vaak zien zij dingen die jij, als ouder, over het hoofd ziet en het is leuk voor ze als ze zelf dingen moeten zoeken. Help ze met het oplossen en ontcijferen van puzzels en sloten, maar geef ze de kans om dit ook zelf te proberen. We hebben gemerkt dat juist kinderen heel creatief zijn in hun manier van denken en dat de combinatie van ouders en kinderen heel goed werkt in deze kamer. Kinderen hebben namelijk de denkpatronen van volwassenen nog niet, waardoor ze makkelijker verbanden leggen. Erg interessant om dit te zien en natuurlijk super leuk om te zien hoe blij ze zijn als het gelukt is.

Ziet je kind de oplossing niet en jij wel? Geef dan niet het antwoord, maar geef ze hints. Vertel over een aanwijzing die ze kan helpen bij oplossen.

Onderschat je kinderen niet. Kinderen zijn net zo waardevol in een team als volwassenen, omdat ze andere kwaliteiten hebben: zo denken ze vaak niet te lang na over iets, blijven minder hangen in vaste patronen en zijn ook fysiek vaak erg handig.

Wees niet negatief tegen je kinderen. Haal nooit je kinderen naar beneden. Misschien een overbodige regel maar wat er ook gebeurt, bedenk dat je kinderen hun best doen en wees daarom trots op ze. Vergeet jezelf ook vooral niet als je aan het spelen bent. Je bent dan wel met de kinderen, maar het moet ook voor jou een leuke activiteit zijn. Het eerste spel met kinderen verloopt misschien wat langzamer, maar hoe vaker je met je kinderen een escape room bezoekt, hoe beter het zal gaan. Geniet ervan met z'n allen! Dat is het belangrijkste. 

Wil je de Junge Escape Room boeken maar staat je gewenste tijd er niet tussen? Doe dan een aanvraag naar groepen@omnium.nl en we kijken of er een spelleider beschikbaar is. 


Reserveer nu voor de escape room

Je kan tickets kopen door op de gewenste dag een tijd te kiezen. Zodra dit gedaan is krijg je een reserveringsbevesting en ben je voor het opgegeven aantal personen van een plaats verzekerd.

Meer informatie

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos