Tropische fruitweken - Omnium

Let op: In de kerstvakantie van 22 december t/m 6 januari hebben we aangepaste openingstijden.

Tropisch fruitweken in het Bos!

Ga je mee op ontdekking in het Tropisch bos om te beleven welke heerlijke vruchten het regenwoud te bieden heeft?

Het bos staat van 12 september t/m 30 oktober in het teken van tropische fruitsoorten. Van de meer bekende soorten als ananas, banaan, kokosnoot en papaja tot minder bekende soorten als de ijsjesvruchtboon, noni, tamarinde, zuurzak, stervrucht en jackfruit.

Hoe groeit een ananas of een stervrucht? Weet je dat ananas een gezonde spijsvertering bevordert? Hoe smaakt een boomtomaatje? En weet je dat er een boom bestaat die vruchten draagt die naar vanille ijs smaken?

Iedere woensdag, zaterdag en zondag kun je in het Tropisch bos deelnemen aan een gratis rondleiding op vertoon van je toegangskaartje. Onze gids neemt je dan mee langs de "highlights" in het Tropisch bos, waardoor de planten- & dierenwereld nog meer tot leven komt. De rondleiding start om 14.30 uur.

Wil je liever met een groep van minimaal 10 personen op een ander tijdstip komen? Informeer dan naar de mogelijkheden via groepen@omnium.nl

Bij binnenkomst liggen er fruitspeurtochten en plantengidsen klaar voor verschillende leeftijden om zelf door het bos te struinen.


Weer vandaag

wolkennacht 7°C Bijgewerkt: 14 minuten terug
wolkennacht 7°C Bron: Weerlive.nl

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy