SUPER ZOMER FESTIVAL Speelplezier voor de hele familie - 9 juli t/m 24 augustus - Goes Zeeland

Kinderfeestjes met zwemmen en tropsich bos

Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij Omnium

Wil je zwemmen of op ontdekking in het tropisch bos? Of allebei? Lekker eten erbij? Aan jou de keuze! Vul het aanvraagformulier in en geef je keuze aan. Dan maken we er samen een gezellig feestje van!

Spetterfeestje 10.95 p.p.
Een aanrader! Laat je meevoeren door de Lazy River en ga zwemmen, duiken en glijden van de supersnelle glijbanen met lichteffecten. Een kinderfeestmenu zit bij de prijs inbegrepen. 

Tropisch feest 9.75 P.P.* 
Ga op ontdekking in het Tropisch bos, maak een speurtocht langs allerlei bomen en planten en loop via de Skywalk over de boomtoppen. Je krijgt een kinderfeestmenu in het Omnium Paviljoen. 

Tropisch- en spetterfeest 15.75 p.p.*
Een combinatie van het Tropisch feest en zwemfeest. Kortom: zwemmen en ervoor of erna een speurtocht maken in het Tropisch bos. Je mag kiezen of je het kinderfeestmenu op wil eten in het zwembad of in het Omnium Paviljoen. 

Tropisch klimfeest 12.50 p.p.*
Hou je van een echte uitdaging? Vier dan je feestje bij de Maya klimwand in de Tropische plantenwereld. Onder begeleiding van een instructeur mag je anderhalf uur klimmen op de Maya klimand van 10 meter hoog. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Tropisch klimfeest met ontdekkingstocht 17.50 p.p.*
Ga op ontdekking in het Tropisch bos. Een gids geeft je uitleg over de meest bijzondere bomen en planten en je maakt zelf een speurtocht langs allerlei bomen en planten. Durf jij ook over de boomtoppen te lopen via de Skywalk? Ervoor of erna mag je onder begeleiding van een instructeur anderhalf uur klimmen op de Maya klimwand van 10 meter hoog. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Zeemeerminfeestje 15.75 p.p
Wil jij weten hoe het is om als zeemeermin te zwemmen? Onder begeleiding van een instructeur kun jij en je vriendinnen 1 uur kennis maken met zeemeerminzwemmen. Het zeemeerminfeestje is mogelijk op vrijdagavond van 18:15-19:15 uur, 19:20-20:20uur en 20:25-21:25 uur (m.u.v. speciale activiteiten op vrijdagavond). Voor of na het zeemeermin zwemmen mag je nog lekker zwemmen en genieten van frites, snack en iets te drinken.
Voor het zeemeerminzwemmen moet je in het bezit zijn van je A en B diploma! Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Snorkelfeestje 15.75 p.p.
Zit je ook liever onder water dan boven water? Onder begeleiding van een instructeur kun jij en je vrienden/vriendinnen 1 uur kennis maken met snorkelen en allerlei spelletjes onder water doen. Het snorkelfeestje is mogelijk op vrijdagavond van 19.15 tot 20.15 uur (m.u.v. speciale activiteiten op vrijdagavond). Na afloop mag je nog lekker zwemmen en genieten van frites, snack en iets te drinken. Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Tropisch klim- en zwemfeest 17.50 p.p.*
Klimmen in het Tropisch bos en zwemmen of eerst zwemmen of klimmen. Aan jou de keuze. Een pakje Caprisun zit bij de prijs inbegrepen. Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Tropisch klimfeest met eten 16.50 p.p.*
Klimmen in het Tropisch bos en eten in het Omnium Paviljoen. Wij verzorgen het hele feest. Een heerlijk  kinderfeestmenu zit bij de prijs inbegrepen. Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Tropisch klimfeest 12+  8.00 p.p.*
Gezellig met een groep vrienden 1,5 uur klimmen en daarna eten in het Omnium Paviljoen. Het menu bestaat uit frites, een snack, salade en een glas frisdrank. Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Tropisch klim- en zwemfeest met eten 21.50 p.p. *
Zwemmen, eten en klimmen in het Tropisch bos. Completer kan het feest niet zijn. Je bepaalt zelf de indeling van wat je als eerste gaat doen. Het kinderfeestmenu is bij de prijs inbegrepen. Dit feestje is te boeken voor minimaal 6 personen.

Je kan ook kiezen voor een klimfeestje in de sporthal:
Klimfeest Sporthal 10.50
Klimfeest sporthal en zwemmen 14.50
Klimfeest sporthal met kinderfeestmenu 14.50
Klimfeest sporthal met menu 12+ 15.50
Klimfeest sporthal, zwemmen en menu 18.50

Het kinderfeestjesmenu bestaat uit friet, snack (kroket, frikandel of kaassoufflé), pakje Caprisun en een softijsje. 
Bij eten op het horecaplein horen we graag van te voren om hoe laat jullie willen eten, in verband met het dekken van de tafel. 
Bij eten in het zwembad staat er geen gedekte tafel klaar maar kunnen jullie het menu nuttigen op een tijd en plaats die jullie schikt. 

* Kinderfeestjes in het Tropisch bos kunnen worden gereserveerd op woensdag- en vrijdagmiddag. Andere dagen zijn op aanvraag.

 


Aanvraagformulier kinderfeestje

Wil je een kinderfeestje bij Omnium houden? Vul het formulier in en we nemen contact met je op over de mogelijkheden

Meer informatie


Openingstijden Super Zomer Festival

Van 9 juli t/m 24 augustus elke dag open!

Zwembad met Fun & Beach
09.30 - 18.00 uur

Pop-up pretpark
10.00 - 17.30 uur

Tropenland
10.00 - 17.00 uur

Weer vandaag

zonnig 16°C Bijgewerkt: 1 minuut terug
zonnig 16°C Bron: Weerlive.nl

Zomerpas De hele zomer onbeperkt toegang

Tickets Gemakkelijk online bestellen

Zomerpas

Zomerpas

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 9 juli t/m 24 augustus) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Koop dan een Zomerpas. De Zomerpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Online voor maar 47,50

Combi-Dagticket

Combi-Dagticket

Combivoordeel zwembad + Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Met een combiticket kunnen kinderen vanaf 4 jaar op één dag naar het zwembad met Fun & Beach, het Pop-up Pretpark, de Sport- en Spelactiviteiten én Tropenland voor 16,- ipv 20,-!

Dagticket

Dagticket

Dagticket voor het Zwembad of Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Je kunt ook kiezen voor een los dagticket voor één van de twee onderdelen: ‘Zwembad met Fun & Beach’ of ‘Pop-up pretpark inclusief Tropenland en sport- en spelactiviteiten.

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy