Update: Omnium en het Coronavirus - Omnium

Update: Omnium en het Coronavirus

Op deze pagina informeren wij onze gebruikers en bezoekers over maatregelen in verband met het Corona-virus. 

Update Omnium & corona virus: de meest gestelde vragen
Bijgewerkt op dinsdag 24 maart 11.30 uur

Naar aanleiding van de (aanvullende) maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid is Omnium sport & recreatie volledig gesloten voor het publiek. 

Tot wanneer is Omnium gesloten?
Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Voor  eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs geldt de sluiting tot 1 juni. Omnium volgt de landelijke richtlijnen en maatregelen. We gaan er nu vanuit dat Omnium tot 1 juni helemaal gesloten is en dat alle sport-, recreatie-, en horeca-activiteiten komen te vervallen. De huidige maatregelen voor het onderwijs (CIOS, HZ, etc.) gelden tot en met 6 april. Zodra er meer informatie beschikbaar is voor het onderwijs zullen wij die hier publiceren.

Hoe zit het met de zwemlessen?
Ook alle zwemlessen komen te vervallen tot en met maandag 6 april. Daarna zullen we de richtlijnen van de RIVM opvolgen. Zwemlessen waarvoor al betaald is, proberen we in te plannen zodra duidelijk is wanneer we weer open (mogen) gaan. Ook nieuwe groepen plannen we pas in, wanneer er meer duidelijkheid is over de looptijd van de landelijke maatregelen.

Mijn meerbadenkaart voor sportief of recreatief zwemmen loopt deze maand af, kan ik na 1 juni nog wel komen zwemmen op deze kaarten?
Ja dat kan. De geldigheid van alle badenkaarten zal uiteraard worden verlengd met de duur van de sluiting. Meerbadenkaarten blijven dus geldig.

Wanneer gaat de camping open?
Omnium is volledig gesloten. Dit geldt ook voor de camping. Dit betekent dat aankomsten voorlopig nog niet mogelijk zijn en dat seizoensplaatsen nog niet opgebouwd kunnen worden. Alle reeds geboekte campinggasten ontvangen hierover een mail. 

Bovenstaande informatie geldt in ieder geval tot het kabinet nieuwe of aanvullende maatregelen bekend maakt. Urgente vragen kunnen gemaild worden aan: info@omnium.nl.

We wensen iedereen veel sterkte en boven al een goede gezondheid toe in deze uitzonderlijke situatie en hopen al onze gasten zo snel als mogelijk weer te mogen begroeten bij Omnium sport & recreatie.

Bart van den Heuvel
Directeur Omnium sport & recreatie

 

 

Leuke dingen om te doen
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
9
Papegaaien Schitteren in ons bos