Update: Omnium en het Coronavirus - Omnium

Update: Omnium en het Coronavirus

Op deze pagina informeren wij onze gebruikers en bezoekers over maatregelen in verband met het Corona-virus. 

Nieuwe activiteiten 
Bijgewerkt op zaterdag 30 mei 13.00 uur

Sinds 11 mei is het zwembad van Omnium weer beperkt open. Wij stellen alles in het werk om zo snel als het verantwoord kan, alle zwemactiviteiten weer mogelijk te maken. De voorwaarden om open te mogen en de activiteiten die we mogen organiseren, hebben we afgestemd met de gemeente Goes en hierbij volgen we de richtlijnen van de Zwembadbranche. 

We zijn afgelopen weken gestart met trim- en banenzwemmen en een beperkt aantal groepslessen. In fases zullen we de andere activiteiten opstarten (als daar toestemming voor is). 

Om deel te nemen aan een activiteit dient iedereen zich van te voren aan te melden via een formulier. Dat kan via de speciale aanmeldpagina
Helaas is het niet mogelijk om telefonisch of per e-mail aan te melden, omdat we ons strikt moeten houden aan de aanmeldprocedure en het aantal deelnemers niet mogen overschrijden. Dit kunnen we alleen borgen door aanmeldingen te laten verlopen via online inschrijving. Je krijgt géén bevestiging van je inschrijving, we hanteren vol=vol en gaan er vanuit dat je ook echt komt als je bent aangemeld. Dit voorkomt dat anderen teleurgesteld moeten worden. Is een activiteit vol, dan is deze niet meer zichtbaar en te reserveren op de website.

Tropisch bos
Vanaf dinsdag 2 juni is het Tropisch bos weer open. In eerste instantie in de ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en er is plaats voor maximaal 30 personen per tijdsblok. Alle bezoekers krijgen het PlantenABC mee om zelfstandig op pad te gaan en kinderen kunnen met hun (groot)ouders speuren naar de kampioenen van de plantenwereld, inclusief een opdracht om insecten te proeven. Durven jullie de uitdaging aan? Schrijf je dan in via onderstaande link. Bij een bezoek aan het bos is Cubaanse bar open voor een verfrissend drankje. Het tarief bedraagt € 5,00 p.p. en dit kan bij aankomst worden voldaan bij de kassa/infobalie van Omnium (bij voorkeur betalen met pin).

Online inschrijven

Camping
De camping van Omnium sport & recreatie is met ingang van 1 juli 2020 weer geopend voor overnachtingen. Seizoenplaatshouders ontvangen persoonlijk bericht over hun reservering. Ook gasten voor een 'kort verblijf' met aankomstdatum vóór 1 juli 2020 worden per email geïnformeerd. Deze week zullen we ons online reserveringssysteem weer openstellen voor nieuwe reserveringen. De camping blijft dit jaar, als compensatie voor de late start, een maand langer geopend (t/m oktober).

==========================================================================

Update Omnium & corona virus: de meest gestelde vragen
Bijgewerkt op donderdag 30 april 13:00 uur.

Naar aanleiding van de (aanvullende) maatregelen en richtlijnen vanuit de Rijksoverheid blijft Omnium sport & recreatie tot nadere berichtgeving volledig gesloten voor het publiek. 

Tot wanneer is Omnium gesloten?
Dinsdag 21 april heeft het kabinet besloten om de maatregelen i.v.m. het coronavirus - die van toepassing zijn op onze sport- en recreatiefaciliteiten - te verlengen. Ook geldt tot 1 september dat vergunningsplichtige evenementen en samenkomsten verboden zijn. Dit betekent voor Omnium dat het Super Zomer Festival dit jaar niet door kan gaan. Omnium volgt alle landelijke richtlijnen en maatregelen en valt met de verschillende activiteiten onder verschillende regelingen. We gaan er nu vanuit dat Omnium in ieder geval tot 20 mei 2020 helemaal gesloten is voor bezoekers en dat alle sport-, recreatie-, en horeca-activiteiten komen te vervallen. Zodra de regelingen worden aangepast zullen wij eventuele aanpassingen in de dienstverlening hier publiceren.

Hoe zit het met de zwemlessen?
Ook alle zwemlessen komen te vervallen tot 20 mei. Daarna zullen we de richtlijnen van de RIVM opvolgen. Zwemlessen waarvoor al betaald is, proberen we in te plannen zodra duidelijk is wanneer we weer open (mogen) gaan. Ook nieuwe groepen plannen we pas in, wanneer er meer duidelijkheid is over de looptijd van de landelijke maatregelen.

Mijn meerbadenkaart voor sportief of recreatief zwemmen loopt deze maand af, kan ik nog wel komen zwemmen met deze kaarten?
Ja dat kan. De geldigheid van alle badenkaarten zal uiteraard worden verlengd met de duur van de sluiting. Meerbadenkaarten blijven dus geldig.

Wanneer gaat de camping open?
Omnium is volledig gesloten. Dit geldt ook voor de camping, vooralsnog tot 21 mei 2020. Dit betekent dat aankomsten voorlopig nog niet mogelijk zijn en dat seizoensplaatsen nog niet opgebouwd kunnen worden. 

Bovenstaande informatie geldt in ieder geval tot het kabinet nieuwe of aanvullende maatregelen bekend maakt. Urgente vragen kunnen gemaild worden aan: info@omnium.nl.

We wensen iedereen veel sterkte en boven al een goede gezondheid toe in deze uitzonderlijke situatie en hopen al onze gasten zo snel als mogelijk weer te mogen begroeten bij Omnium sport & recreatie.

Bart van den Heuvel
Directeur Omnium sport & recreatie

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos