Update: Omnium en het Coronavirus - Omnium

Update: Omnium en het Coronavirus

Op deze pagina informeren wij onze gebruikers en bezoekers over maatregelen in verband met het Corona-virus. 

Nieuwe activiteiten 
Bijgewerkt op vrijdag 12 juni 2020

Sinds 11 mei is het zwembad van Omnium weer beperkt open. Wij stellen alles in het werk om zo snel als het verantwoord kan, alle zwemactiviteiten weer mogelijk te maken. De voorwaarden om open te mogen en de activiteiten die we mogen organiseren, hebben we afgestemd met de gemeente Goes en hierbij volgen we de richtlijnen van de Zwembadbranche. 

We zijn de afgelopen maand gestart met trim- en banenzwemmen en diverse groepslessen. In fases zullen we de andere activiteiten en het recreatief zwemmen weer opstarten (als daar toestemming voor is). 

Om deel te nemen aan een activiteit dient iedereen zich van te voren aan te melden via een formulier. Dat kan via de speciale aanmeldpagina
Helaas is het niet mogelijk om telefonisch of per e-mail aan te melden, omdat we ons strikt moeten houden aan de aanmeldprocedure en het aantal deelnemers niet mogen overschrijden. Dit kunnen we alleen borgen door aanmeldingen te laten verlopen via online inschrijving. Je krijgt géén bevestiging van je inschrijving, we hanteren vol=vol en gaan er vanuit dat je ook echt komt als je bent aangemeld. Dit voorkomt dat anderen teleurgesteld moeten worden. Is een activiteit vol, dan is deze niet meer zichtbaar en te reserveren op de website.

Expeditie Bos
Vanaf dinsdag 2 juni is ook het Expeditie Bos weer open. In eerste instantie in de ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en er is plaats voor maximaal 30 personen per tijdsblok. Alle bezoekers krijgen het PlantenABC mee om zelfstandig op pad te gaan en kinderen kunnen met hun (groot)ouders speuren naar de kampioenen van de plantenwereld, inclusief een opdracht om insecten te proeven. Durven jullie de uitdaging aan? Schrijf je dan in voor een tijdsblok via onderstaande deze link. Bij een bezoek aan het Expeditie Bos is Cubaanse bar open voor een verfrissend drankje. Het tarief bedraagt € 5,00 p.p. en dit kan bij aankomst worden voldaan bij de kassa/infobalie van Omnium (bij voorkeur betalen met pin).

Online inschrijven

Camping
De camping van Omnium sport & recreatie is met ingang van 15 juni 2020 weer geopend voor overnachtingen. De camping blijft dit jaar, als compensatie voor de late start, een maand langer open (t/m oktober).

 

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos