Maandag 3 april zijn de glijbanen gesloten wegens onderhoud.

Plan je bezoek

Welkom bij Omnium sport & recreatie

Sinds maandag 9 januari 2023 werken we niet meer met tijdsblokken voor recreatief zwemmen en is het niet langer verplicht om online te reserveren. We raden onze bezoekers wel aan om op voorhand je ticket online te bestellen; dit levert je namelijk een klein financieel voordeel op ten opzichte van de ticketverkoop aan de kassa. De actuele openingstijden voor het recreatieve zwemmen vind je in het rooster op deze pagina. Klik hier voor de tarieven. Reserveren voor kinderfeestjes en squashen blijft wel verplicht. Meer informatie over deze activiteiten vind je in de tegels hieronder.

Bij recreatief zwemmen en kinderfeestjes zijn in ieder geval de volgende baden open: recreatiebad, peuterhoek, lazy river en de glijbanen.

Heb je een vraag? Kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen. Wellicht staat jouw antwoord erbij.

Disclaimer
Omnium streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht er ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en/of onjuist zijn dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Bij een bezoek aan het zwembad gelden de huisregels van Omnium sport & recreatie. 

Reserveringsvoorwaarden:
E-tickets voor het recreatief zwemmen, kinderfeestjes en squashen kunnen na betaling niet worden geretourneerd of geannuleerd. Daarnaast kan de geldigheid van een e-ticket niet worden verlengd of aangepast. Bezoekers hebben geen recht op restitutie of enige andere vergoeding. We raden onze bezoekers aan om de online geselecteerde e-tickets goed te controleren voordat tot betaling wordt overgegaan.

 

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks