Terug

Discozwemmen

Hou je van leuke muziek en zwemmen? Kom dan Discozwemmen! DJ Marco van Magic Light Events draait de coolste hits en zorgt voor een spetterend begin van je weekend. Het discozwemmen is speciaal bedoeld voor kinderen tot 13 jaar. Met een ticket ben je vanaf 18.15 uur welkom in het zwembad. De disco zelf start om 19.00 uur. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben moeten begeleid worden door een volwassene.

Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens het discozwemmen een kinderfeestje te organiseren. Geniet vanaf 17.30 uur van onbeperkt friet, snacks en ranja tijdens het frietbuffet in het Paviljoen. Aansluitend kunnen jullie vanaf 18.15 uur terecht in het zwembad, waar om 19.00 uur de disco los barst! Tickets voor een kinderfeestje zijn te reserveren via de onderstaande tegel. Let er op dat we dit arrangement pas aanbieden vanaf 6 kinderen. 

Het discozwemmen wordt georganiseerd op vrijdag 10 maart a.s. en tickets kun je reserveren in de webshop. De link naar de webshop vind je in de afbeelding hieronder. 

 

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks