Indoor sporten in Zeeland - Omnium

Nieuwe kinderfeestjes! Stel je eigen feestje samen; dan maken we er samen een gezellig feestje van!

Indoor sporten in Zeeland

Omnium is een veelzijdig sport- en recreatiecentrum. Van sporthal tot zwembad, onze kracht is dat we alles onder één dak hebben. We werken nauw samen met verenigingen, onderwijs, zorgorganisaties en het bedrijfsleven uit Zeeland. Omnium in Goes biedt onderdak aan één topsporthal en drie grote sporthallen, twee klimwanden, vier squashbanen, spinningzaal met uitgebreid Indoor Cycling lesaanbod, professionele danszalen, en budozaal.

Wil je een ruimte huren? Informeer dan vrijblijvend naar passende mogelijkheden.


Squashen

Hou je van een sportieve uitdaging? Kom dan eens een potje squashen. Bekijk de openingstijden en tarieven voor losse baanhuur of een squashabonnement. Zin om te squashen? Reserveer dan van te voren één van de vier squashbanen via 0113-233388. Let op: 1e kerstdag, 2e kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn banen gesloten.

Meer informatie

Indoor cycling

Indoor cycling is de ideale groepsles om je conditie in stand te houden of te verbeteren en ook nog eens diverse spiergroepen te trainen (dus niet alleen je benen). Onder begeleiding van motiverende muziek en een enthousiaste instructeur traint iedereen op eigen niveau trainen en toch in groepsverband.

Meer informatie

Spinning

Op dinsdagagavond kun je bij Omnium terecht bij spinninglessen van Spinning Centrum Goes. Het spinningcentrum waarbij je een atletisch trainingsprogramma aangeboden wordt, dat bestaat uit de best geteste fiets- en instructietechnieken, motivatie, en mentale training, die op dit moment beschikbaar zijn.

Meer informatie

Pilates

Pilates is een goed uitgebalanceerde methode voor het trainen van het hele lichaam, die begin vorige eeuw ontwikkeld is door Joseph Pilates. Pilates gaat uit van een combinatie van lichamelijke en geestelijke inspanning, en is geschikt voor iedereen die zijn lichaam in vorm wil krijgen en houden.

Meer informatie

Verenigingen

Overzicht van verenigingen en organisaties die wekelijks sporten bij Omnium.

Meer informatie

Klimmen

Hou je van een sportieve uitdaging? Kom dan klimmen op één van de twee klimwanden in Omnium. Zo kun je kiezen of je wilt klimmen in de sporthal of in het Tropisch bos. De klimwand in het Tropisch bos noemen wij de Mayawand en als je deze ziet zal je begrijpen waarom. Op deze wand klim je tussen de passieflora’s, bananenplanten en nog ruim 300 andere tropische planten.

Meer informatie


Weer vandaag

wolkennacht 5°C Bijgewerkt: 9 minuten terug
wolkennacht 5°C Bron: Weerlive.nl

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy