Indoor cycling - Omnium

Indoor cycling

Indoor cycling is de ideale groepsles om je conditie in stand te houden of te verbeteren en ook nog eens diverse spiergroepen te trainen (dus niet alleen je benen). Onder begeleiding van motiverende muziek en een enthousiaste instructeur traint iedereen op eigen niveau trainen en toch in groepsverband.

In tegenstelling tot buiten fietsen heb je bij Indoor cycling niet te maken met weersomstandigheden of invloeden van buitenaf. De fiets staat stabiel op de grond, je hoeft niet te sturen en er is geen tegenwind! De weerstandsknop en het vliegwiel op de fiets maken Indoor cycling geschikt voor alle leeftijden en conditieniveaus: je bepaalt immers zèlf de weerstand en trainingsintensiteit. Luisteren naar je eigen lichaam en dat dus ook naar eigen vermogen belasten met behulp van de weerstandknop. Elke keer een beetje meer. Hierdoor verleg je al snel je eigen grenzen. En de diversiteit in zowel de oefeningen als de muziek maken Indoor cycling allesbehalve saai!

Werken aan je conditie

Werken aan je conditie in groepsverband en snel en effectief resultaat bereiken? Dan is Indoor cycling zeker iets voor jou! De lessen worden gegeven in de spinningzaal van het Omnium te Goes. Soms hebben de lessen een trainingsthema, soms een muziekthema, zoals bijvoorbeeld een intervaltraining met hartslagmeter, krachttraining, kerst, halloween,carnaval en ook muziek op verzoek. De muziek varieert van oud tot nieuw, met stevig cyclingritme en voor elk wat wils.

Lessen

De indoorcycling lessen worden op maandag- en woensdagavond gegeven door Piet Oostdijk van Indoorcycling Omnium van 19.30 tot 20.30 uur.

Op dinsdag kun je bij Omnium terecht voor lessen spinning door Spinning Centrum Goes. Met de uitbreiding van het lesaanbod zullen de instructeurs op een veilige en efficiënte wijze de fietsers helpen om hun doelen te bereiken. Begeleiding, coaching en positiviteit zijn onze kernwaarden, waarbij uiteraard het plezier niet mag ontbreken.

Prijzen

We werken op instuifbasis, wat betekent dat je per les betaalt. Een losse les kost € 5,00. Je zit dus niet vast aan een langlopend maandabonnement.

Meer info over de lessen op maandag en woensdag kun je vinden op www.indoorcycling-omnium.nl.
Interesse in de lessen? Stuur een berichtje naar indoorcycling@zeelandnet.nl of bel naar 06-30910916.
Voor de spinninglessen op dinsdag kun je een bericht sturen naar nazha.moeleker@zeelandnet.nl

Gebruik van de faciliteiten en voorzieningen van Omnium geschiedt geheel voor eigen risico. Indoorcycling Omnium  is niet aansprakelijk voor het verlies of diefstal van goederen in of rond het centrum. Laat geen spullen achter in de kleedkamer. Je kan je sporttas meenemen naar de spinningzaal.
Leuke dingen om te doen
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
9
Papegaaien Schitteren in ons bos