Indoor cycling - Omnium

Let op: In de kerstvakantie van 22 december t/m 6 januari hebben we aangepaste openingstijden.

Indoor cycling

Indoor cycling is de ideale groepsles om je conditie in stand te houden of te verbeteren en ook nog eens diverse spiergroepen te trainen (dus niet alleen je benen). Onder begeleiding van motiverende muziek en een enthousiaste instructeur traint iedereen op eigen niveau trainen en toch in groepsverband.

In tegenstelling tot buiten fietsen heb je bij Indoor cycling niet te maken met weersomstandigheden of invloeden van buitenaf. De fiets staat stabiel op de grond, je hoeft niet te sturen en er is geen tegenwind! De weerstandsknop en het vliegwiel op de fiets maken Indoor cycling geschikt voor alle leeftijden en conditieniveaus: je bepaalt immers zèlf de weerstand en trainingsintensiteit. Luisteren naar je eigen lichaam en dat dus ook naar eigen vermogen belasten met behulp van de weerstandknop. Elke keer een beetje meer. Hierdoor verleg je al snel je eigen grenzen. En de diversiteit in zowel de oefeningen als de muziek maken Indoor cycling allesbehalve saai!

Werken aan je conditie

Werken aan je conditie in groepsverband en snel en effectief resultaat bereiken? Dan is Indoor cycling zeker iets voor jou! De lessen worden gegeven in de spinningzaal van het Omnium te Goes. Soms hebben de lessen een trainingsthema, soms een muziekthema, zoals bijvoorbeeld een intervaltraining met hartslagmeter, krachttraining, kerst, halloween,carnaval en ook muziek op verzoek. De muziek varieert van oud tot nieuw, met stevig cyclingritme en voor elk wat wils.

De indoorcycling lessen worden op maandag- en woensdagavond gegeven door Piet Oostdijk van 19.30 tot 20.30 uur.

Lessen

Op dinsdag kun je bij Omnium terecht voor lessen spinning door Spinning Centrum Goes. Met de uitbreiding van het lesaanbod zullen de instructeurs op een veilige en efficiënte wijze de fietsers helpen om hun doelen te bereiken. Begeleiding, coaching en positiviteit zijn onze kernwaarden, waarbij uiteraard het plezier niet mag ontbreken.

Prijzen

Wat ook een groot voordeel is, is dat je betaalt per les of met een 10-rittenkaart. Een losse les kost € 5,00 en een 10-rittenkaart € 45,00. Je zit dus niet vast aan een langlopend maandabonnement.

Meer info over de lessen kun je vinden op www.indoorcycling-omnium.nl.
Interesse in de lessen of de beginnerscurus? Vul dan het webformulier in of stuur een berichtje naar indoorcycling@zeelandnet.nl.Weer vandaag

wolkennacht 7°C Bijgewerkt: 14 minuten terug
wolkennacht 7°C Bron: Weerlive.nl

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy