Klimmen

Hou je van een sportieve uitdaging? Dan is klimmen misschien wel iets voor jou! Klimmen is bij ons mogelijk in groepsverband of te organiseren als kinderfeestje. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden via klimmen@omnium.nl

Klimmen
Kom klimmen met een groep van maximaal 6 personen voor €75,-. Voor dit bedrag kunnen jullie een uur klimmen onder begeleiding van een kliminstructeur, inclusief huur materialen. Wil je met een groep van meer dan 6 personen komen zwemmen? Geen probleem! Voor iedere extra persoon wordt €7,50 in rekening gebracht. Klimmen is mogelijk op woensdagen van 13.15 tot 14.15 en van 14.30 tot 15.30 of op vrijdag van 14.30 tot 15.30. Reserveren kan via klimmen@omnium.nl.

Kinderfeestjes
Vier je kinderfeestje op de klimmuur bij Omnium! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen en sluit af op het horecaplein met een frietje, een snack, ranja en een softijsje. Uiteraard is er voor de jarige ook een kleinigheidje. Kosten voor een klimfeestje zijn €15,50 per kind en €8,- per volwassene. (minimaal zes kinderen en maximaal twee begeleiders per feestje). Het reserveren van een klimfeestje kan via deze link.


Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks