Pilates - Omnium

Pilates

Pilates is een goed uitgebalanceerde methode voor het trainen van het hele lichaam, die begin vorige eeuw ontwikkeld is door Joseph Pilates. Pilates gaat uit van een combinatie van lichamelijke en geestelijke inspanning, en is geschikt voor iedereen die zijn lichaam in vorm wil krijgen en houden.

Het uitgangspunt van Pilates is om met oefeningen je spieren zodanig te belasten dat jij je bewuster wordt van coördinatie, ademhaling, beweging en houding. Alle oefeningen zijn erop gericht je spieren te rekken en te versterken, de gewrichten los te maken en spanning weg te nemen.

Voor iedereen

Pilates is een effectieve en veilige methode, geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau van bewegen. In de meeste gevallen (juist) ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. De oefeningen helpen om het lichaam sterker en soepeler te maken, je balans en coördinatie te verbeteren en lichaam en geest  te verbinden. Al na enkele lessen wordt jij je bewuster van je lichaam, merk je een verbetering in je houding en wordt je lijf strakker.

 Een Pilates mat-les bestaat uit een afwisselende serie stabiliserende en mobiliserende oefeningen op de mat. Als aanvulling wordt in de lessen gebruik gemaakt van o.a. oefenballen en zogenaamde therabands (elastiek). Deze hulpmiddelen helpen je nog bewuster te worden van je lichaam en  bewegingen. Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Tarieven & Tijden Pilates

Volg een gratis proefles en ervaar het zelf!

Lestijden: maandag 9:30–10:30 uur en dinsdag 9:30–10:30 uur. Er wordt gewerkt met een 10x kaart. De kaart is 13 weken geldig, en kost 70,-. Een losse les kost 8,50 en een proefles is gratis.
De lessen worden gegeven door Kikki Myrbro, gediplomeerd Pilatesinstructrice.

Voor meer informatie:
Bel naar 06-27218558, mail naar kikkim@live.nl  of kijk op www.kikkisportpt.nl   Facebook: Kikki Sport&PT www.facebook.com/KIKKISportPT/?ref=hl


Leuke dingen om te doen
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
9
Papegaaien Schitteren in ons bos