Pilates - Omnium

Nieuwe kinderfeestjes! Stel je eigen feestje samen; dan maken we er samen een gezellig feestje van!

Pilates

Pilates is een goed uitgebalanceerde methode voor het trainen van het hele lichaam, die begin vorige eeuw ontwikkeld is door Joseph Pilates. Pilates gaat uit van een combinatie van lichamelijke en geestelijke inspanning, en is geschikt voor iedereen die zijn lichaam in vorm wil krijgen en houden.

Het uitgangspunt van Pilates is om met oefeningen je spieren zodanig te belasten dat jij je bewuster wordt van coördinatie, ademhaling, beweging en houding. Alle oefeningen zijn erop gericht je spieren te rekken en te versterken, de gewrichten los te maken en spanning weg te nemen.

Voor iedereen

Pilates is een effectieve en veilige methode, geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau van bewegen. In de meeste gevallen (juist) ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. De oefeningen helpen om het lichaam sterker en soepeler te maken, je balans en coördinatie te verbeteren en lichaam en geest  te verbinden. Al na enkele lessen wordt jij je bewuster van je lichaam, merk je een verbetering in je houding en wordt je lijf strakker.

 Een Pilates mat-les bestaat uit een afwisselende serie stabiliserende en mobiliserende oefeningen op de mat. Als aanvulling wordt in de lessen gebruik gemaakt van o.a. oefenballen en zogenaamde therabands (elastiek). Deze hulpmiddelen helpen je nog bewuster te worden van je lichaam en  bewegingen. Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Tarieven & Tijden Pilates

Volg een gratis proefles en ervaar het zelf!

Lestijden: maandag 9:30–10:30 uur en dinsdag 9:30–10:30 uur. Er wordt gewerkt met een 10x kaart. De kaart is 13 weken geldig, en kost 70,-. Een losse les kost 8,50 en een proefles is gratis.
De lessen worden gegeven door Kikki Myrbro, gediplomeerd Pilatesinstructrice.

Voor meer informatie:
Bel naar 06-27218558, mail naar kikkim@live.nl  of kijk op www.kikkisportpt.nl   Facebook: Kikki Sport&PT www.facebook.com/KIKKISportPT/?ref=hlWeer vandaag

wolkennacht 4°C Bijgewerkt: 14 minuten terug
wolkennacht 4°C Bron: Weerlive.nl

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy