Seniorfit

Nieuw sport- en beweegaanbod voor senioren

In samenwerking met Body Action, CIOS Zuidwest en gemeente Goes biedt Omnium een nieuwe sportactiviteit aan: Seniorfit. 
Samen bewegen in groepsverband is niet alleen gezond maar ook gezellig.

We starten met twee groepen op:

Woensdagochtend 10:00-11:00 uur 

Sporten met leeftijdsgenoten, ieder op zijn eigen niveau. De les wordt verzorgd door een gediplomeerde sportdocent en ondersteund door CIOS-leerlingen en hun docent. Iedere week werken de deelnemers aan hun conditie, het trainen van de spieren en natuurlijk ook elke week een andere spelvorm zoals badminton, korfbal, volleybal, etc. Start bij minimaal 10 deelnemers met twee gratis proeflessen op 21 en 28 september.

Donderdagavond 19:15-20:15 uur 

Sporten met leeftijdgenoten, ieder op zijn eigen niveau. Ook deze les wordt verzorgd door gediplomeerde sportdocent. Iedere week werken de deelnemers aan hun conditie, doen ze spierversterkende en ‘bootcamp’ oefeningen en wordt de les afgesloten met een spel zoals ‘Speed Minton’ of volleybal. Deze groep gaat met mooi weer ook buiten sporten (in overleg met de groep). Start bij minimaal 10 deelnemers met twee proeflessen op 22 en 29 september.

Wilt u zich aanmelden voor de proefles(sen)? Stuur een mail naar groepen@omnium.nl

Als u zich (denitief) als lid wilt inschrijven voor Seniorfit op de woensdag- of donderdagavond kunt u hier het inschrijfformulier downloaden. Na het invullen kunt u het formulier sturen naar groepen@omnium.nl of u kunt deze afgeven aan de kassa/infobalie.

Tarief:

€ 150,- per jaar
Is per kwartaal opzegbaar

 

 

 

 

 

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks