Seniorfit

Sport- en beweegaanbod voor senioren

In samenwerking met Body Action, CIOS Zuidwest en gemeente Goes biedt Omnium een nieuwe sportactiviteit aan: Seniorfit. Samen bewegen in groepsverband is niet alleen gezond maar ook ontzettend gezellig. Dianne Moens van Body Action verzorgt tweemaal per week een leuke, actieve les. Het is mogelijk om een proefles mee te draaien. U kunt zich hiervoor opgeven per mail via groepen@omnium.nl. Inschrijven voor Seniorfit is mogelijk door het onderstaande formulier ingevuld te mailen naar groepen@omnium.nl of af te geven aan de kassa-/infobalie van Omnium.

Woensdagochtend 10:00-11:00 uur 

Sporten met leeftijdsgenoten, ieder op zijn eigen niveau. De les wordt verzorgd door een gediplomeerde sportdocent en ondersteund door CIOS-leerlingen en hun docent. Iedere week werken de deelnemers aan hun conditie, het trainen van de spieren en natuurlijk ook elke week een andere spelvorm zoals badminton, korfbal, volleybal, etc. 

Donderdagavond 19:15-20:15 uur 

Ook deze les wordt verzorgd door gediplomeerde sportdocent. Iedere week werken de deelnemers aan hun conditie, doen ze spierversterkende en ‘bootcamp’ oefeningen en wordt de les afgesloten met spellen als ‘Speed Minton’ of volleybal. Bij goed weer zullen de activiteiten buiten georganiseerd worden. Dit uiteraard in overleg met de groep.

Tarief

€37,50 per kwartaal, op basis van een doorlopende incasso. Bij de eerste incasso wordt een eenmalig tarief van €15,- inschrijfgeld in rekening gebracht. Opzeggen kan alleen schriftelijk of per e-mail (groepen@omnium.nl) voor de 7de van de maand voorafgaand aan het eind van het kwartaal. Wanneer er na een opzegging opnieuw een lidmaatschap wordt aangegaan zullen de inschrijfkosten opnieuw in rekening worden gebracht.

Inschrijfformulier Seniorfit

Inschrijfformulier Seniorfit

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.