Spinning - Omnium

Spinning

Op dinsdagavond kun je bij Omnium terecht bij spinninglessen van Spinning Centrum Goes. Het spinningcentrum waarbij je een atletisch trainingsprogramma aangeboden wordt, dat bestaat uit de best geteste fiets- en instructietechnieken, motivatie, en mentale training, die op dit moment beschikbaar zijn. Deze kennis komt voort vanuit de sportgeneeskunde, inspanningsfysiologie, vechtsporten en sportpsychologie waarmee wij voorzien in het meest uitgebreide beschikbare indoor cycling programma van dit moment.

Wij verwelkomen personen van allerlei fitnessniveaus. Of je nu beginners of getraind bent, jong of oud, het maakt niet uit. Spinning doe je altijd op je eigen niveau!

Groepsles

Spinning is de groepsles waarbij je rijdt op het ritme van krachtige en opzwepende muziek in verschillende tempo’s. Je wordt hierin begeleid door gecertificeerde en ervaren Spinning instructeurs. Door verschillende posities aan te nemen op de fiets  en continue van weerstand te veranderen, heb je het gevoel dat je over bergen en door vlakke landschappen fietst!

Tijden & Tarieven Spinning

Instructeur Nazha Moeleker is opgeleid om fietsers op een veilige en efficiënte wijze te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Begeleiding, coaching en positiviteit zijn onze kernwaarden, waarbij uiteraard het plezier niet mag ontbreken.

  • Op dinsdagavond geeft Nazha Moeleker de lessen van 19.30 -20.30 uur.
  • Op maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur worden lessen indoor cycling gegegeven door Piet Oostdijk van Indoor Cycling Omnium

Wat ook een groot voordeel is, is dat je betaalt per les of met een 10-rittenkaart. Een losse les kost € 5,00 en een 10-rittenkaart € 45,00. Je zit dus niet vast aan een langlopend maandabonnement.

Vragen? Stuur een berichtje naar nazha.moeleker@zeelandnet.nl of check onze facebook;  Spinning centrum goes! Mobiel nummer Nazha: 06-52891686.


Leuke dingen om te doen
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
55
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
9
Papegaaien Schitteren in ons bos