SUPER ZOMER FESTIVAL Speelplezier voor de hele familie - 9 juli t/m 24 augustus - Goes Zeeland

Super Zomer Festival

Zwemmen, spelen, sporten op meer dan 10.000 m² 

Regen of zonneschijn, tijdens het Super Zomer Festival bij het Omnium beleef je een dag vol plezier en avontuur. Ga lekker spelen in het Pop-up pretpark met trampolines en springkussens, op wereldreis in Tropenland en doe mee met de Sport- en Spelactiviteiten. Neem ook je zwemspullen mee en duik in het zwembad. Laat je daar meevoeren door de Lazy River, roetsj keihard van de glijbanen of kom helemaal tot rust in de stoomcabines en de hot whirlpooltuin. Bij mooi weer kun je lekker buiten spelen en chillen bij Fun & Beach of in stadsrecreatiepark “De Hollandsche Hoeve”. Een hapje en een drankje in één van de horecapunten maakt jullie dagje uit compleet!

Omnium school- of groepsarrangementen

Heb je interesse in een schoolreis- of groepsarrangement, informeer dan via groepen@omnium.nl naar de mogelijkheden of bel naar 0113 23 33 88.

Onbeperkt zwemmen, spelen en sporten bij het Omnium

De hele zomervakantie onbeperkt zwemmen, spelen en sporten? Koop dan een Zomerpas abonnement voor 47,50 online, of aan de kassa voor 50,-. Het abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar. Ook ouders/ begeleiders kunnen voor de hele zomer een Zomerpas aanschaffen voor 25,-. Deze pas is alleen geldig voor de begeleiding van een minderjarig kind. Volwassenen die alleen komen zwemmen betalen ook in de zomer het reguliere toegangstarief.

 

Ik wil een Zomerpas

Met de Zomerpas maak je onbeperkt gebruik van

Subtropisch Zwembad

Zwemmen in het subtropisch zwembad

Zwemmen in het subtropisch zwembad

Zet je schrap voor een geweldig waterspektakel in het grootste zwembad van Zeeland. Roetsj van glijbanen ‘Speed’ en ‘Tube’, ga de uitdaging aan op de Aquaglide en laat je meevoeren door de Lazy River. Maar er is meer te doen!

Meer over het Zwemmen

Sport & Spelen

Sport & Spelen

Sport & Spelen

Ga je mee op avontuur in de tropen in Tropenland? Maak een exotische wereldreis waarbij horen, ruiken, zien en proeven centraal staat. Of stap in het Pop-up Pretpark! Klimmen, glijden, springen en spelen. Van een ‘pamperzone’ voor de kleintjes tot spectaculaire uitdagingen voor de echte durfals. Fun voor de hele familie.

Meer over het Sport & Spelen


Openingstijden Super Zomer Festival

Van 9 juli t/m 24 augustus elke dag open!

Zwembad met Fun & Beach
09.30 - 18.00 uur

Pop-up pretpark
10.00 - 17.30 uur

Tropenland
10.00 - 17.00 uur

Weer vandaag

halfbewolkt 18°C Bijgewerkt: 34 seconden terug
halfbewolkt 18°C Bron: Weerlive.nl

Zomerpas De hele zomer onbeperkt toegang

Tickets Gemakkelijk online bestellen

Zomerpas

Zomerpas

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 9 juli t/m 24 augustus) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Koop dan een Zomerpas. De Zomerpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Online voor maar 47,50

Ik wil een Zomerpas

Combiticket

Combiticket

Combivoordeel zwembad + Sport & Spel 16.-

Met een combiticket kunnen kinderen van 4 t/m 14 jaar op één dag naar het zwembad met Fun & Beach, het Pop-up Pretpark, de Sport- en Spelactiviteiten én Tropenland voor 16,- ipv 20,-!

Ik wil een Combiticket

Dagticket

Dagticket

Bestel je dagtickets eenvoudig online

Kom je maar één keertje op bezoek dan kun je ook kiezen voor een los ticket voor één van de twee onderdelen: ‘Zwembad met Fun & Beach’ of ‘Pop-up pretpark inclusief Tropenland en sport- en spelactiviteiten.

Ik wil een Dagticket