Sport & Spelen - Omnium

Sport & Spelen

Klimmen, glijden, springen en spelen. Van een ‘pamperzone’ voor de kleintjes tot spectaculaire uitdagingen voor de echte durfals. Fun voor de hele familie. Jullie raken niet uitgespeeld. Even bijkomen? Geniet dan van een welverdiend drankje of ijsje op het festivalterras, met uitzicht op de spelende kinderen.

Of ga je mee op avontuur in de tropen? Maak een exotische wereldreis waarbij horen, ruiken, zien en proeven centraal staat. Durf jij het ook aan om over de Skywalk ‘boven’ de tropen te lopen?

Ook kun je elke dag mee doen met de sport- en spelactiviteiten. Van voetbal en tennis tot dans en klimmen. Per dag organiseren we minimaal 2 sportactiviteiten. Leuk voor zowel kinderen, jongeren als ouders. Het programma wordt per dag samengesteld. Informeer bij de kassa naar het programma van vandaag. 

*De speeltoestellen van het Pop-up pretpark zijn geschikt en toegankelijk voor kinderen t/m 14 jaar.
*Begeleiders dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.


Pop-up Pretpark

Indoor speelplezier

Indoor speelplezier

Klimmen, glijden, springen en spelen. Van een ‘pamperzone’ voor de kleintjes tot spectaculaire uitdagingen voor de echte durfals. Fun voor de hele familie. Jullie raken niet uitgespeeld. Even bijkomen? Geniet dan van een welverdiend drankje of ijsje op het horecaplein.

Tropenland

Op avontuur zonder te verdwalen

Op avontuur zonder te verdwalen

Ga je mee op avontuur in de tropen? Maak een exotische wereldreis waarbij horen, ruiken, zien en proeven centraal staat. Durf jij het ook aan om over de Skywalk ‘boven’ de tropen te lopen?

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos