SUPER ZOMER FESTIVAL Speelplezier voor de hele familie - 9 juli t/m 24 augustus - Goes Zeeland

Zwemmen in het subtropisch zwembad

Zet je schrap voor een geweldig waterspektakel in het grootste zwembad van Zeeland. Roetsj van glijbanen ‘Speed’ en ‘Tube’, ga de uitdaging aan op de Aquaglide en laat je meevoeren door de Lazy River. Maar er is meer te doen: het recreatiebad met stroomversnelling, peuter- en kleuterbad en ook de twee baden met variabele diepte bieden urenlang speelplezier.

Even tot rust komen? Ga dan lekker bubbelen in de whirlpool, breng een bezoekje aan de stoomcabines of ga languit in de hot whirlpooltuin. Kies je eigen geur en kom even helemaal tot rust.

Ook voor de allerkleinsten is er volop zwemplezier. Zij hebben een eigen hoekje met een veilig baby- en peuterbad met leuke speeltoestellen. Hier vind je ook boxen en aankleedtafels en een gezellige zithoek voor de ouders.

Is het mooi weer? Ga lekker naar buiten en chill bij het ‘Fun & Beach’ zomerstrand met een beachvolleybal-en voetbalveld en een loungehoek.


365 dagen zwemmen

365 dagen zwemmen in een subtropisch zwembad

365 dagen zwemmen in een subtropisch zwembad

Roetsj van glijbanen ‘Speed’ en ‘Tube’, ga de uitdaging aan op de Aquaglide en laat je meevoeren door de Lazy River. Maar er is meer te doen: recreatiebad met stroomversnelling, peuter- en kleuterbad en ook de twee baden met variabele diepte bieden urenlang speelplezier.

Fun & Beach

Spelen in strandsferen

Spelen in strandsferen

Is het mooi weer? Ga lekker naar buiten en chill bij het Fun & Beach zomerstrand met een beachvolleybal- en voetbalveld en een loungehoek


Openingstijden Super Zomer Festival

Van 9 juli t/m 24 augustus elke dag open!

Zwembad met Fun & Beach
09.30 - 18.00 uur

Pop-up pretpark
10.00 - 17.30 uur

Tropenland
10.00 - 17.00 uur

Weer vandaag

zonnig 16°C Bijgewerkt: 16 seconden terug
zonnig 16°C Bron: Weerlive.nl

Zomerpas De hele zomer onbeperkt toegang

Tickets Gemakkelijk online bestellen

Zomerpas

Zomerpas

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 9 juli t/m 24 augustus) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Koop dan een Zomerpas. De Zomerpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Online voor maar 47,50

Combi-Dagticket

Combi-Dagticket

Combivoordeel zwembad + Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Met een combiticket kunnen kinderen vanaf 4 jaar op één dag naar het zwembad met Fun & Beach, het Pop-up Pretpark, de Sport- en Spelactiviteiten én Tropenland voor 16,- ipv 20,-!

Dagticket

Dagticket

Dagticket voor het Zwembad of Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Je kunt ook kiezen voor een los dagticket voor één van de twee onderdelen: ‘Zwembad met Fun & Beach’ of ‘Pop-up pretpark inclusief Tropenland en sport- en spelactiviteiten.

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy