SUPER ZOMER FESTIVAL Speelplezier voor de hele familie - 9 juli t/m 24 augustus - Goes Zeeland

365 dagen zwemmen in een subtropisch zwembad

Zet je schrap voor een geweldig waterspektakel in het grootste subtropisch zwembad van Zeeland. Roetsj van glijbanen ‘Speed’ en ‘Tube’, ga de uitdaging aan op de Aquaglide en laat je meevoeren door de Lazy River. Maar er is meer te doen: recreatiebad met stroomversnelling, peuter- en kleuterbad en ook de twee baden met variabele diepte bieden urenlang speelplezier.  Even tot rust komen? Ga dan lekker bubbelen in de whirlpool, breng een bezoekje aan de stoomcabines of ga languit in de hot whirlpooltuin. Kies je eigen geur en kom even helemaal tot rust.

Ook voor de allerkleinsten is er volop zwemplezier. Zij hebben een eigen hoekje met een veilig baby- en peuterbad met leuke speeltoestellen. Hier vind je ook boxen en aankleedtafels en een gezellige zithoek voor de ouders.

Is het mooi weer? Ga dan lekker naar buiten en chillen bij het ‘Fun & Beach’ zomerstrand met een beachvolleybal- en voetbalveld en een loungehoek.

Voor baby's en peuters voorzien van alle gemakken 

Voor de allerkleinsten zijn er speciale voorzieningen. Uiteraard is er een veilig baby- en peuterbad met leuke speeltoestellen. Er zijn omkleedruimtes met aankleedtafels en je vindt boxen en aankleedtafels bij het baby- of peuterbad. 

Uitstekende voorzieningen voor mindervaliden

Voor mindervaliden hebben wij uitstekende voorzieningen in het zwembad, zoals omkleedruimtes en een badlift.

Openingstijden Super Zomer Festival

Van 9 juli t/m 24 augustus elke dag open!

Zwembad met Fun & Beach
09.30 - 18.00 uur

Pop-up pretpark
10.00 - 17.30 uur

Tropenland
10.00 - 17.00 uur

Weer vandaag

bewolkt 18°C Bijgewerkt: 11 minuten terug
bewolkt 18°C Bron: Weerlive.nl

Zomerpas De hele zomer onbeperkt toegang

Tickets Gemakkelijk online bestellen

Zomerpas

Zomerpas

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 9 juli t/m 24 augustus) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Koop dan een Zomerpas. De Zomerpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Online voor maar 47,50

Ik wil een Zomerpas

Combiticket

Combiticket

Combivoordeel zwembad + Sport & Spel 16.-

Met een combiticket kunnen kinderen van 4 t/m 14 jaar op één dag naar het zwembad met Fun & Beach, het Pop-up Pretpark, de Sport- en Spelactiviteiten én Tropenland voor 16,- ipv 20,-!

Ik wil een Combiticket

Dagticket

Dagticket

Bestel je dagtickets eenvoudig online

Kom je maar één keertje op bezoek dan kun je ook kiezen voor een los ticket voor één van de twee onderdelen: ‘Zwembad met Fun & Beach’ of ‘Pop-up pretpark inclusief Tropenland en sport- en spelactiviteiten.

Ik wil een Dagticket