Zomerpas 2019 - Omnium

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 8 juli t/m 18 augustus 2019) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Bestel dan snel de Zomerpas zodat je kunt genieten van de voordelen van deze Zomerpas.

Bestel je deze hier op de website dan betaal je maar 47,50 in plaats van 50,-

Super Zomer Festival
Zomerpas kind (t/m 13 jaar)
Prijs per stuk

De zomerpas voor kinderen tot en met 13 jaar. De hele zomer lang (van 8 juli t/m 18 augustus 2019) onbeperkt naar het Super Zomer Festival.

Zomerpas zwemmen
Prijs per stuk

Deze zomerpas geeft je onbeperkt toegang tot het recreatief zwemmen tijdens het Super Zomer Festival van 10.00 tot 18.00 uur.

Zomerpas ouders/begeleiders
Prijs per stuk

Deze pas voor de ouders/begeleiders geeft je onbeperkt toegang tot het Super Zomer Festival (van 8 juli t/m 18 augustus 2019).

Belangrijk om te weten

  • De Zomerpas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
  • De "Zomerpas kind" is alleen voor kinderen tot en met 13 jaar.
  • Heb je een Zomerpas gekocht, dan krijg je in je mailbox een e-ticket. Op vertoon van dit ticket krijg je bij je eerste bezoek een "permanent" polsbandje van ons. Daarmee kun je elke dag snel het zwembad en het pop-up pretpark in.
  • De ouderpas kan alleen in combinatie met een kindpas worden gekocht. Ook de ouderpas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De Zomerpas is alleen geldig voor recreatief gebruik tijdens de aangegeven openingstijden en niet geldig voor banen zwemmen of aquasporten.

Overzicht totale kosten producten
Totaal
€ 0,00