Expeditie Bos, de natuurlijke activiteit in Zeeland

Ga op expeditie en ontdek tropische planten en dieren zonder te verdwalen. In het Expeditie Bos van Omnium maak je kennis met ruim 350 planten, kleine reptielen en vogels die je normaal tegenkomt in de tropen. Met de skywalk door de boomtoppen en de goed toegankelijke paden is het een leuke en leerzame attractie voor jong en oud.

Door veranderende seizoenen ontdek je in het Expeditie Bos van Omnium elke keer iets nieuws. De ene keer vieren we de oogst van fruit, koffiebessen en specerijen. Dan weer worden er nieuwe planten gezaaid. Zie hoe de bananen groeien en ervaar het verhaal van rijst als wereldvoedsel. Proef heerlijke verse koffie en leer waar alle ingrediënten van de 'Zeeuwse bolus' vandaan komen. Zie jij de grootste bloem ter wereld of spot je een vleesetende plant?

 


Plan je bezoek aan het Expeditie Bos

Bekijk hier de openingstijden en tarieven en plan je bezoek aan het Expeditie Bos.

Meer informatie

Leuke activiteiten voor groepen

Op zoek naar een groepsuitje in Zeeland? Kom je met een groep naar het Expeditie Bos en ben je met minimaal 10 personen? Reserveer dan van tevoren een datum en tijdstip en je krijgt gratis een rondleiding van een gids.

Meer informatie

Klimmen

Hou je van een sportieve uitdaging? Kom dan klimmen in het Expeditie bos onder begeleiding van een professionele instructeur. Heb je interesse of wil je een datum reserveren, stuur dan een email aan groepen@omnium.nl.

Meer informatie

Educatieve programma's

Kinderen leren het meeste over de natuur, in de natuur. Zelf kijken, zelf ontdekken. Voor het basisonderwijs en onderbouw voortgezet onderwijs biedt het Expeditie Bos educatieve programma's.

Meer informatie

Picknick in de tropen

Waan je in de tropen en bezoek ons tropische bos vol met exotische planten. Bij de horeca ontvang je een picknickbox vol met lekkere hapjes en drankjes om de tropische beleving compleet te maken.

Meer informatie

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos