SUPER ZOMER FESTIVAL Speelplezier voor de hele familie - 9 juli t/m 24 augustus - Goes Zeeland

Tropisch bos

Dompel jezelf onder in tropische sferen en ervaar het ultieme vakantiegevoel. In het Tropisch bos van Omnium beleef je de tropen alsof je er bent. Je hoort het vrolijke gekwetter van tropische vogels, loopt via de skywalk over de boomtoppen en ontdekt de bijzondere verhalen van tropische bomen en planten. 

Ook in het Tropisch bos van Omnium is de natuur altijd in beweging. We volgen het ritme van de seizoenen. De ene keer vieren we de oogst van fruit, koffiebessen en specerijen. Dan weer worden er nieuwe planten gezaaid. Zie hoe de bananen groeien en ervaar het verhaal van rijst als wereldvoedsel. Proef heerlijke verse koffie en leer waar alle ingrediënten van de 'Zeeuwse bolus' vandaag komen. Misschien zie je wel de grootste bloem ter wereld of spot je een vleesetende plant.

Het verhaal van...
Ontdek bij de verhaalpunten de bijzondere wereld van planten. Bezoek het universum van planten waar je ervaart hoe belangrijk planten in ons dagelijks leven zijn of neem een kijkje bij het thema 'biodiversiteit'. Daar zie je wat planten betekenen voor mensen, dieren, insecten en andere planten.

 


Groepen

Kom je met een groep naar het Tropisch bos en ben je met minimaal 10 personen? Reserveer dan van te voren datum en tijdstip en je krijgt gratis een rondleiding van een gids. Je betaalt dan alleen toegang voor het Tropisch bos à € 6,75 p.p.

Meer informatie

De kracht van de zon

Omnium zet zich in voor een duurzame toekomst. Bij de bouw van het Tropisch bos en het vernieuwen van de sporthallen zijn duurzame maatregelen getroffen die het energieverbruik verminderen. Het Tropisch bos is daar een onderdeel van. Het is meer dan alleen een leuke attractie.

Meer informatie

Kinderfeestje in het Tropisch bos

Wil je een kinderfeestje houden in het Tropisch bos? Bekijk hier alle mogelijkheden voor een kinderfeestje

Meer informatie

Openingstijden & Tarieven

Wil je weten wanneer het tropisch bos is geopend en wat de entree kost? Bekijk hier de tropisch bos en de tarieven van het Topisch bos

Meer informatie

Tickets

Tijdens het Super Zomer Festival (tot en met 24 augusutus) zijn de tickets voor toegang tot het Tropisch Bos te bestellen op de ticket pagina van het Super Zomer Festival

Meer informatie


Openingstijden Super Zomer Festival

Van 9 juli t/m 24 augustus elke dag open!

Zwembad met Fun & Beach
09.30 - 18.00 uur

Pop-up pretpark
10.00 - 17.30 uur

Tropenland
10.00 - 17.00 uur

Weer vandaag

zonnig 28°C Bijgewerkt: 14 minuten terug
zonnig 28°C Bron: Weerlive.nl

Zomerpas De hele zomer onbeperkt toegang

Tickets Gemakkelijk online bestellen

Zomerpas

Zomerpas

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 9 juli t/m 24 augustus) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Koop dan een Zomerpas. De Zomerpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Online voor maar 47,50

Combi-Dagticket

Combi-Dagticket

Combivoordeel zwembad + Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Met een combiticket kunnen kinderen vanaf 4 jaar op één dag naar het zwembad met Fun & Beach, het Pop-up Pretpark, de Sport- en Spelactiviteiten én Tropenland voor 16,- ipv 20,-!

Dagticket

Dagticket

Dagticket voor het Zwembad of Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Je kunt ook kiezen voor een los dagticket voor één van de twee onderdelen: ‘Zwembad met Fun & Beach’ of ‘Pop-up pretpark inclusief Tropenland en sport- en spelactiviteiten.

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy