Groepsarrangementen - Omnium

Leuke activiteiten voor groepen

Op zoek naar een groepsuitje in Zeeland? Het Expeditie Bos van Omnium is een beleving voor jong en oud. Kom je met een groep naar het Expeditie Bos en ben je met minimaal 10 personen? Reserveer dan van tevoren een datum en tijdstip en kies uit één van onderstaande arrangementen: 

Op de koffie in de Tropen

Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje en rondleiding met een gids. Inclusief boekje Planten ABC. voor € 9,00 p.p. (minimaal 10 personen). Indien je met minder dan 10 personen komt, is het totaalbedrag € 90,00.

Zeeuwse bolus arrangement

Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje. Daarna neemt de gids jullie mee voor een expeditie langs de ingrediënten van de Zeeuwse bolus (o.a. kaneel, kardemon, vanille en rietsuiker) en andere specerijen die in het Expeditie Bos groeien (peper, chilipeper, citroengras, gember, laos, kurkuma, piment, cacao, kerrie, betelpeper). Daarna gaan jullie zelf aan de slag om een bolus te maken en krijg je tijdens het afbakken een boluslikeurtje of bolletje bolusijs. Na afloop mag je een zakje zelf gebakken bolussen mee naar huis nemen. Prijs voor dit complete arrangement bedraagt slechts € 16,50 p.p. (minimaal 10 personen). Indien je met minder dan 10 personen komt, is het totaalbedrag € 165,00.  

Cubaans arrangement

Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje en rondleiding met een gids. Inclusief boekje Planten ABC. Na de rondleiding een tropisch drankje in de Cubaanse bar (keuze uit diverse smaken Mongozo bier of een alcoholvrije vruchtendrank) voor € 11,00 p.p. (minimaal 10 personen). Indien je met minder dan 10 personen komt, is het totaalbedrag € 110,00.  

Tropische ontdekkingstocht met koffietafel

Ontvangst met koffie of thee en een tropisch koffiebroodje en rondleiding met een gids. Inclusief boekje Planten ABC. Na de rondleiding staat er een heerlijke koffietafel voor u klaar met diverse soorten brood een broodjes, vleeswaren, kroket, zoetwaren en 2 kopjes koffie/thee. Vanaf € 21,00 p.p. (minimaal 10 personen). Indien je met minder dan 10 personen komt, is het totaalbedrag € 210,00.  

Rondleiding van een gids: op ontdekking in de tropen

Tijdens de ontdekkingsreis van ongeveer één uur laat een gids je de tropische natuur horen, zien, ruiken, en proeven waarbij interessante weetjes centraal staan. Weet jij hoeveel koffie de gemiddelde Nederlander per dag drinkt? Hoe rubber wordt getapt en suikerriet wordt verwerkt en hoe de kruiden en specerijen uit je keukenkastje groeien? Onze gids ruimt alle fabeltjes uit de weg en laat je ervaren hoe we de tropische natuur in ons dagelijks leven gebruiken. 

Interesse om met een groep te komen? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvraagformulier

Jouw gegevens
Invullen van je voornaam is verplicht
Invullen van je achternaam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Invullen van je telefoonnummer is verplicht
Informatie over de aanvraag
Gewenst arrangement
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.
Toestemming voor het verwerken van de gegevens

Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over ons beleid omtrent privacy en de algemene voorwaarden die gelden bij het verwerken van je aanvraag.


Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos