Aquabootcamp

Zoek je een nieuwe manier van trainen? Is alleen zwemmen eentonig? Dan is aquabootcamp iets voor jou!

Aquabootcamp is een fysieke training bestaande uit duurtraining, spierversterkende oefeningen en intervaltraining, zowel in het water als op de kant. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Binnen de lessen staan actie, afwisselende oefeningen en samenwerking centraal. Het voordeel van water is de geringe impact op de gewrichten, terwijl de conditie en de kracht snel toenemen. Door de unieke combinatie van training in het water en op de kant is deze activiteit ook zeer geschikt als crosstraining.

Aquabootcamp is geschikt voor de actieve sporter, die conditie en spierkracht wil opbouwen. Wil jij je grenzen verleggen? Dan is dit dé workout voor jou!

Tarieven losse les

€ 8,50

Klantenpas

10 beurten (Aquasporten, 50-fit, medisch- en therapiezwemmen, zwangerschapszwemmen) voor €70,-. 

Omnium werkt met gereduceerde tarieven voor houders van een Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er automatisch één beurt afgeschreven.

Het tegoed voor 'doelgroepen' is geldig voor alle doelgroepactiviteiten tot maximaal één jaar na de aankoopdatum. Een kaartje voor doelgroepen geeft enkel recht op toegang tot de betreffende activiteit in het wedstrijdbad, instructiebad en/of doelgroepenbad. Voor banenzwemmen dient een ander tegoed op de pas te worden geladen. 

Datum en tijden
Aquabootcamp

donderdag 7 december |19:15 - 20:00 uur

Aquabootcamp

Doelgroepenbad

maandag 11 december |19:15 - 20:00 uur

Aquabootcamp

Doelgroepenbad

donderdag 14 december |19:15 - 20:00 uur

Aquabootcamp

Doelgroepenbad

maandag 18 december |19:15 - 20:00 uur

Aquabootcamp

Doelgroepenbad

donderdag 21 december |19:15 - 20:00 uur

Aquabootcamp

Doelgroepenbad