Aquafit

Aquafit is een workout in borstdiepwater op uptempo, eigentijdse muziek. Door middel van gewichten (hydro-fit cuffs) aan je enkels en/of armen en dumbells wordt de weerstand van het water intensief gebruikt om de conditie te verbeteren, de spieren te versterken en lenigheid te vergroten. Andere materialen zoals o.a. gewichten en elastieken maken de oefeningen nog afwisselender en zwaarder. Bij Aquafit worden alle spiergroepen goed getraind: van benen tot de armen en de laatste 10 minuten worden de buik- en rugspieren extra versterkt.

Kortom: een intensieve, maar afwisselende workout voor de (beginnende) fanatieke sport(st)er.

Tarieven losse les

€ 8,50

Klantenpas (€7,50 borg)

10 beurten (Aquasporten, 50-fit, medisch- en therapiezwemmen, zwangerschapszwemmen) voor €70,-. 

Omnium werkt met gereduceerde tarieven voor houders van een Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er handmatig één beurt afgeschreven door de receptiemedewerker. Dit gebeurt niet automatisch.

Het tegoed voor 'doelgroepen' is geldig voor alle doelgroepactiviteiten tot maximaal één jaar na de aankoopdatum. Een kaartje voor doelgroepen geeft enkel recht op toegang tot de betreffende activiteit in het wedstrijdbad, instructiebad en/of doelgroepenbad. Voor banenzwemmen dient een ander tegoed op de pas te worden geladen. Houd er bij de aanschaf van een beurtenkaart rekening mee dat tijdens vakanties en/of feestdagen sommige activiteiten tijdelijk worden stopgezet.