Aquafysio

Wie onder behandeling is geweest bij de fysiotherapeut, kan veel baat hebben bij oefeningen in warm water. Aquafysio is dan de ideale bezigheid waarbij het hele lichaam getraind kan worden. Denk hierbij aan armspieren, beenspieren en buikspieren. Kracht en uithoudingsvermogen worden hiermee verbeterd. Zonder je gewrichten zwaar te belasten werk je aan een betere conditie en sterkere spieren. Om dit te realiseren maken we gebruik van verschillende oefenmaterialen. Aquafysio is een training waar gebruik wordt gemaakt van de opwaartse druk van het water. Hierdoor kan er op een optimale en veilige manier getraind worden. 

Aquafysio is uitermate geschikt bij overgewicht, reumatische klachten of artrose en bij nek- schouder- en rugklachten. Tevens is deze manier van trainen geschikt voor mensen die (tijdelijk) minder belastbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan revalidatie na een operatie of traumatisch ongeval.

Tarieven losse les

€ 8,50

Klantenpas

10 beurten (Aquasporten, 50-fit, medisch- en therapiezwemmen, zwangerschapszwemmen) voor €70,-. 

Omnium werkt met gereduceerde tarieven voor houders van een Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er automatisch één beurt afgeschreven.

Het tegoed voor 'doelgroepen' is geldig voor alle doelgroepactiviteiten tot maximaal één jaar na de aankoopdatum. Een kaartje voor doelgroepen geeft enkel recht op toegang tot de betreffende activiteit in het wedstrijdbad, instructiebad en/of doelgroepenbad. Voor banenzwemmen dient een ander tegoed op de pas te worden geladen. 

Datum en tijden
Aquafysio

maandag 11 december |11:15 - 12:00 uur

Aquafysio

Doelgroepenbad

donderdag 14 december |13:00 - 13:45 uur

Aquafysio

Doelgroepenbad

maandag 18 december |11:15 - 12:00 uur

Aquafysio

Doelgroepenbad

donderdag 21 december |13:00 - 13:45 uur

Aquafysio

Doelgroepenbad