Aquajogging

De ideale combinatie van 'water-atletiek' en fitness. Je krijgt een wetbelt om (een soort zwemband) die ervoor zorgt dat je rechtop in het water blijft. Op deze manier doe je diverse loopoefeningen zonder de grond te raken. De weerstand van het water zorgt voor een bijzonder effectieve spierversterking. Ook doe je spierversterkende oefeningen voor buik, billen en armen en maak je gebruik van verschillende materialen om de weerstand van het water optimaal te benutten. Ondanks de wetbelt is het van belang dat je kan zwemmen, omdat je in diep water (2.00 meter) traint!

Aquajoggen is ook ideaal voor mensen met blessures. Omdat er geen contact met de bodem is worden al uw bewegingen gedempt door het water. Dit voorkomt overbelasting op spieren en gewrichten.

Tarieven losse les

€ 8,50

Klantenpas (€7,50 borg)

10 beurten (Aquasporten, 50-fit, medisch- en therapiezwemmen, zwangerschapszwemmen) voor €70,-. 

Omnium werkt met gereduceerde tarieven voor houders van een Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er handmatig één beurt afgeschreven door de receptiemedewerker. Dit gebeurt niet automatisch.

Het tegoed voor 'doelgroepen' is geldig voor alle doelgroepactiviteiten tot maximaal één jaar na de aankoopdatum. Een kaartje voor doelgroepen geeft enkel recht op toegang tot de betreffende activiteit in het wedstrijdbad, instructiebad en/of doelgroepenbad. Voor banenzwemmen dient een ander tegoed op de pas te worden geladen. Houd er bij de aanschaf van een beurtenkaart rekening mee dat tijdens vakanties en/of feestdagen sommige activiteiten tijdelijk worden stopgezet.

 

Datum en tijden
Aquajogging

maandag 22 juli |09:15 - 10:00 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad

dinsdag 23 juli |19:00 - 19:45 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad

maandag 29 juli |09:15 - 10:00 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad

dinsdag 30 juli |19:00 - 19:45 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad

maandag 5 augustus |09:15 - 10:00 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad

dinsdag 6 augustus |19:00 - 19:45 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad

maandag 12 augustus |09:15 - 10:00 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad

dinsdag 13 augustus |19:00 - 19:45 uur

Aquajogging

Doelgroepenbad