Aquarobics

Aquarobics is een leuke en gezellige manier om je lichaam fit en gezond te houden. Door middel van coördinatie en krachtoefeningen wordt aan je conditie gewerkt. Dit gebeurt door afwisselende oefeningen die in ondiep water worden gegeven. De muziek speelt hierin een grote rol: doordat je op de maat van de muziek de oefeningen uitvoert, word je vanzelf meegenomen door de beats die vooraf zorgvuldig zijn geselecteerd door de lesgever.

Tarieven losse les

€ 8,50

Klantenpas (€7,50 borg)

10 beurten (Aquasporten, 50-fit, medisch- en therapiezwemmen, zwangerschapszwemmen) voor €70,-. 

Omnium werkt met gereduceerde tarieven voor houders van een Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er handmatig één beurt afgeschreven door de receptiemedewerker. Dit gebeurt niet automatisch.

Het tegoed voor 'doelgroepen' is geldig voor alle doelgroepactiviteiten tot maximaal één jaar na de aankoopdatum. Een kaartje voor doelgroepen geeft enkel recht op toegang tot de betreffende activiteit in het wedstrijdbad, instructiebad en/of doelgroepenbad. Voor banenzwemmen dient een ander tegoed op de pas te worden geladen. Houd er bij de aanschaf van een beurtenkaart rekening mee dat tijdens vakanties en/of feestdagen sommige activiteiten tijdelijk worden stopgezet.

Datum en tijden
Aquarobics

maandag 24 juni |20:15 - 21:00 uur

Aquarobics

Doelgroepenbad

maandag 1 juli |20:15 - 21:00 uur

Aquarobics

Doelgroepenbad