Reumazwemmen

Heb je last van reumatische aandoeningen en wil je toch lekker bewegen? Dan is reumazwemmen de activiteit die je zoekt.

Het water is warm en borstdiep, waardoor het bewegen in het water gemakkelijk gaat. U hoeft niet te kunnen zwemmen. De gewrichten worden minder belast door de opwaartse druk van het water en de warmte zorgt voor ontspannen spieren en minder pijnlijke gewrichten.

Tijdens de lessen maken we rustige bewegingen om de mobiliteit te behouden, de conditie te verbeteren, de spieren te versterken en te ontspannen. Je bepaalt zelf je eigen tempo en grenzen. Niets moet, alles mag!

Tarieven losse les

€ 8,50

Klantenpas

10 beurten (Aquasporten, 50-fit, medisch- en therapiezwemmen, zwangerschapszwemmen) voor €70,-. 

Omnium werkt met gereduceerde tarieven voor houders van een Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er automatisch één beurt afgeschreven.

Het tegoed voor 'doelgroepen' is geldig voor alle doelgroepactiviteiten tot maximaal één jaar na de aankoopdatum. Een kaartje voor doelgroepen geeft enkel recht op toegang tot de betreffende activiteit in het wedstrijdbad, instructiebad en/of doelgroepenbad. Voor banenzwemmen dient een ander tegoed op de pas te worden geladen. 

Datum en tijden
Reumazwemmen

dinsdag 12 december |14:00 - 14:45 uur

Reumazwemmen

Instructiebad

dinsdag 19 december |14:00 - 14:45 uur

Reumazwemmen

Instructiebad