Therapiezwemmen

Heb je last van jouw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Heb je dan al aan bewegen in het water gedacht? Fysiotherapie in het water, ook therapiezwemmen genoemd, kan de belasting van jouw gewrichten enorm verminderen terwijl jij wel jouw kracht, stabiliteit en mobiliteit traint. Ben jij herstellende van een ziekte of operatie? Heb jij een chronische aandoening en is bewegen pijnlijk of lastig, dan begeleiden we jou graag bij het opbouwen van jouw kracht en mobiliteit.

Onder leiding van een oefentherapeute wordt een uur les gegeven in een warm bad ( ±31 graden). De vaste instructeur doet oefeningen voor aan de deelnemers waarbij benen, armen, rug, buik, schouders, alle spieren en gewrichten  op eigen tempo en niveau worden getraind. De oefeningen worden vaak ondersteund met oefenmateriaal.

Therapiezwemmen is alleen mogelijk na contact met onze fysiotherapeute Ingrid Dijkhuizen (niet praktiserend). Dit kan telefonisch (0113-233388) of per mail via zwemles@omnium.nl

Tarieven losse les

€ 8,50

Klantenpas

10 beurten (Aquasporten, 50-fit, medisch- en therapiezwemmen, zwangerschapszwemmen) voor €70,-. 

Omnium werkt met gereduceerde tarieven voor houders van een Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er automatisch één beurt afgeschreven.

Het tegoed voor 'doelgroepen' is geldig voor alle doelgroepactiviteiten tot maximaal één jaar na de aankoopdatum. Een kaartje voor doelgroepen geeft enkel recht op toegang tot de betreffende activiteit in het wedstrijdbad, instructiebad en/of doelgroepenbad. Voor banenzwemmen dient een ander tegoed op de pas te worden geladen. 

Datum en tijden
Therapiezwemmen

dinsdag 3 oktober |08:30 - 09:30 uur

Therapiezwemmen

Recreatiebad

dinsdag 10 oktober |08:30 - 09:30 uur

Therapiezwemmen

Recreatiebad