SUPER ZOMER FESTIVAL Speelplezier voor de hele familie - 9 juli t/m 24 augustus - Goes Zeeland

Sportief zwemmen

Zoals banenzwemmen, aquajoggen, aquafit, aquarobics, 50-fit en seniorenzwemmen.
Naast deze mogelijkheden is het ook mogelijk om fibromyalgie, reuma-, zwangerschap-, therapie- en fysiozwemmen te volgen.

De stoomcabines, zonnebank en de Hot Whirlpool zorgen naast de inspanning voor de ontspanning.

Zwemmen is leuk, actief, gezond en voor alle leeftijden! Zwemmen is één van de meest gezonde sporten ter wereld. Je verbrandt razendsnel calorieën, verbetert je conditie en maakt je (pijnlijke) spieren soepel.

Hoe komt het dat zwemmen zo gezond is?

In het water functioneren stijve spieren veel beter. Zwemmen is sowieso goed voor je spieren. Ze ontspannen door de bewegingen die je in het water maakt. Sporten op het droge vergt veel meer van je spieren. Ook werkt het geestelijk ontspannend en is het goed voor je hart en je longen.

Omnium biedt voor elk wat wils. Iedereen kan meedoen. Kies de vorm die het beste bij je past!

Let op: tijdens het Super Zomer Festival van 9 juli t/m 24 augustus zijn er andere tijden voor sportief zwemmen. Neem de folder mee bij de kassa van Omnium.

Bij Omnium kun je kiezen uit:


Banenzwemmen

Het zwemmen van baantjes is een van de meest complete lichaamstrainingen. Omnium biedt de mogelijkheid om zowel 's ochtend, 's middags en 's avonds banen te zwemmen, maar je kunt ook je conditie en techniek verbeteren.

Meer informatie

Trimzwemmen

Trimzwemmen is alleen toegankelijk voor volwassenen.

Meer informatie

Zwangerschapszwemmen

Zwemmen tijdens de zwangerschap biedt vele voordelen. Je onderhoudt en verbetert je lichamelijk conditie, bloedcirculatie en spierfuncties. Ook leer je bewust bezig te zijn met je ademhaling en ontspanning en bovendien voorkomt en verzacht het pijnlijke klachten.

Meer informatie

50-FIT

Wie in beweging blijft, blijft fit. Bewegen is goed voor iedereen en met name zwemmen is een ideale bewegingsvorm. Voor iedereen die zich fit wil blijven voelen is bewegen in het water, samen met een ervaren zwemdocent, een ideale bezigheid. Beweeg ook mee en voel je fit!

Meer informatie

Senioren zwemmen

Een goed begin van de week waarbij alles mogelijk is: baantjes trekken, genieten van het warme water in het activiteitenbad (32°C) en heerlijk ontspannen in het recreatiebad, stoomcabines en hot whirlpool. Ideaal als u inspanning en ontspanning wilt combineren.

Meer informatie

Aquafysio

Wie onder behandeling is geweest bij de fysiotherapeut, kan veel baat hebben bij oefeningen in warm water. Aquafysio is dan de ideale bezigheid waarbij het hele lichaam getraind kan worden. Denk hierbij aan armspieren, beenspieren en buikspieren. Kracht en uithoudingsvermogen worden hiermee verbeterd.

Meer informatie

Aquatherapie

Aqua Therapie is specifiek voor mensen met een chronische aandoening zoals Reuma, COPD, Fybromyalgie, Artrose. Daarnaast zijn deze therapeutische lessen ook geschikt voor mensen met een lage belastbaarheid of die revalideren.

Meer informatie

Reumazwemmen

Heb je last van reumatische aandoeningen en wil je toch lekker bewegen? Kom dan op dinsdagmiddag om 14.00 uur naar reumazwemmen.

Meer informatie

Aqua Fibromyalgie

Warm water. Dat betekent minder pijn. Veel fibromyalgie-patiënten gebruiken hun spieren te weinig vanwege de pijn. Maar in warm water gaat dat beter. Aangepaste oefeningen in warm water verlichten de pijn en de stijfheid.

Meer informatie

Aquafitness

Aquafitness is een verzamelnaam voor verschillende sporten die je in het water kunt beoefenen. Kies bij Omnium uit Aquarobics, Aquafit en Aquajogging. Deelname aan aquafitness is op instuifbasis, dus je hebt geen verplichtingen van een langdurig abonnement.

Meer informatie


Openingstijden Super Zomer Festival

Van 9 juli t/m 24 augustus elke dag open!

Zwembad met Fun & Beach
09.30 - 18.00 uur

Pop-up pretpark
10.00 - 17.30 uur

Tropenland
10.00 - 17.00 uur

Weer vandaag

halfbewolkt 27°C Bijgewerkt: 14 minuten terug
halfbewolkt 27°C Bron: Weerlive.nl

Zomerpas De hele zomer onbeperkt toegang

Tickets Gemakkelijk online bestellen

Zomerpas

Zomerpas

Voor 47,50 de hele zomer onbeperkt toegang

Wil je de hele zomer lang (van 9 juli t/m 24 augustus) onbeperkt naar het Super Zomer Festival? Koop dan een Zomerpas. De Zomerpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. Online voor maar 47,50

Combi-Dagticket

Combi-Dagticket

Combivoordeel zwembad + Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Met een combiticket kunnen kinderen vanaf 4 jaar op één dag naar het zwembad met Fun & Beach, het Pop-up Pretpark, de Sport- en Spelactiviteiten én Tropenland voor 16,- ipv 20,-!

Dagticket

Dagticket

Dagticket voor het Zwembad of Sport & Spel (Pop-up Pretpark)

Je kunt ook kiezen voor een los dagticket voor één van de twee onderdelen: ‘Zwembad met Fun & Beach’ of ‘Pop-up pretpark inclusief Tropenland en sport- en spelactiviteiten.

Volg ons

Contactgevens

Zwembadweg 3
4463 AB Goes
(0113) 233 388
info@omnium.nl

Bedrijfsgegevens

Omnium
BTW nr: NL009865433B01
KVK nr: 22032217

Algemene voorwaarden

Privacy policy