Aquafysio - Omnium

Aquafysio

WARM WATER, EEN FIJN GEVOEL!

Wie onder behandeling is geweest bij de fysiotherapeut, kan veel baat hebben bij oefeningen in warm water. Aquafysio is dan de ideale bezigheid waarbij het hele lichaam getraind kan worden. Denk hierbij aan armspieren, beenspieren en buikspieren. Kracht en uithoudingsvermogen worden hiermee verbeterd. Zonder je gewrichten zwaar te belasten werk je aan een betere conditie en sterkere spieren. Om dit te realiseren maken we gebruik van verschillende oefenmaterialen. Aqua Fysio is een training waar gebruik wordt gemaakt van de opwaartse druk van het water. Hierdoor kan er op een optimale en veilige manier getraind worden. 

Aqua Fysio is uitermate geschikt bij overgewicht, reumatische klachten of artrose en bij nek- schouder- en rugklachten. Tevens is deze manier van trainen geschikt voor mensen die (tijdelijk) minder belastbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan revalidatie na een operatie of traumatisch ongeval.

Vanwege de corona maatregelen is er een aangepast zwemroosteren dien je jezelf voor alle activiteiten van te voren aan te melden via de online aanmeldpagina

Tarieven
Losse les: € 6,25

Meerbadenkaarten
10 keer € 48,00

Meerbadenkaarten zijn niet persoonsgebonden en zijn voor alle activiteiten te gebruiken m.u.v. therapiezwemmen.


Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos