Reumazwemmen - Omnium

Reumazwemmen

Heb je last van reumatische aandoeningen en wil je toch lekker bewegen? Kom dan op dinsdagmiddag om 14.00 uur naar reumazwemmen. 

Het water is warm en borstdiep, waardoor het bewegen in het water gemakkelijk gaat.  U hoeft niet te kunnen  zwemmen. De gewrichten worden minder belast door de opwaartse druk van het water en de warmte zorgt voor ontspannen spieren en minder pijnlijke gewrichten.

Wat doen we tijdens een les? We maken rustige bewegingen om de mobiliteit te behouden, de conditie te verbeteren, de spieren te versterken en te ontspannen. Je bepaalt zelf je eigen tempo en grenzen.  Niets moet, alles mag!

Vanwege de corona maatregelen is er een aangepast zwemrooster en dien je jezelf van te voren aan te melden via de online aanmeldpagina

Tarieven losse les

€ 7,00

Omnium klantenpas

10x groepslessen € 60,00

Vanaf 1 januari 2022 werkt Omnium met de Omnium klantenpas. Na ingebruikname van de pas kan, vanuit huis of aan de kassa van Omnium, een tegoed op de pas worden geladen. Wil je komen zwemmen en heb je gereserveerd? Dan hoef je alleen het opgeladen pasje aan de balie te laten scannen en wordt er automatisch één beurt afgeschreven.

Het tegoed voor 'groepslessen' is geldig voor alle groepslessen m.u.v. therapiezwemmen. 

Een kaartje voor een groepsles geeft toegang tot één groepsles. Alleen met toestemming van de instructeur of toezichthouder in het zwembad is het toegestaan om gebruik te maken van de overige faciliteiten zoals de whirlpool, het recreatiebad of de glijbanen. Of dit mogelijk is, is onder meer afhankelijk van de beschikbaarheid van deze faciliteiten, de overige activiteiten en de personele bezetting.


Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks
400
Tropische bomen en planten In het Expeditie Bos