Zwemlessen

Gelukkig leren de meeste kinderen in ons land al op jonge leeftijd zwemmen. Vroegtijdig kunnen zwemmen is immers belangrijk in ons waterrijke land. Bovendien is zwemmen goed voor de motorische ontwikkeling van het kind. En zeker niet in de laatste plaats, ...zwemmen is leuk!

Omnium in Goes biedt vele mogelijkheden om te leren zwemmen. Het begint al op zeer jonge leeftijd met het baby- en peuterzwemmen. Voor kinderen kan gekozen worden uit verschillende zwemlesmogelijkheden. Er wordt geoefend voor het A, B en C diploma die samen het zwem-ABC vormen. Er is keus uit één keer per week een zwemles van 55 minuten of de cursus Zwem-ABC Compleet op zaterdagochtend. Ook voor volwassenen zijn er speciale zwemcursussen. Dit kan leren zwemmen zijn, het overwinnen van watervrees of het opfrissen van de zwemvaardigheid. Maar ook zwangerschapszwemmen behoort tot de mogelijkheden. 

Bij Omnium heb je de keuze uit deze zwemlessen:


Topkwaliteit zwemles bij Omnium in Goes

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma's: A, B en C. De zwemdiploma's A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water.

Meer informatie

Oefenuurtje

Is het de borstcrawl, de schoolslag of door het gat zwemmen? Leren zwemmen doe je door te oefenen! Het oefenuurtje is bedoelt voor de kinderen die zwemlessen bij ons volgen. Zij kunnen op zaterdag of zondag samen met een ouder extra komen oefenen. De kinderen kunnen lekker stoer laten zien wat ze allemaal geleerd hebben, maar natuurlijk kan er ook geoefend worden op de vaardigheden die nog niet zo goed lukken.

Meer informatie

Privé zwemles

Naast de reguliere zwemles met normale groepsgroottes van gemiddeld 10 kinderen kan er ook gekozen worden uit privé zwemles met maximaal 2 kinderen per les.

Meer informatie

Zwangerschapszwemmen

Zwemmen tijdens de zwangerschap biedt vele voordelen. Je onderhoudt en verbetert je lichamelijk conditie, bloedcirculatie en spierfuncties. Ook leer je bewust bezig te zijn met je ademhaling en ontspanning en bovendien voorkomt en verzacht het pijnlijke klachten.

Meer informatie

Baby- en peuterzwemmen

Spelenderwijs vertrouwd raken met water. Dat is het doel van het baby- en peuterzwemmen. En het is nog leuk ook! Zelfs de allerkleinsten genieten in het water. Baby's vanaf drie maanden tot en met kleuters van vier jaar kunnen bij Omnium meedoen met de speciale lessen baby- en peuterzwemmen.

Meer informatie

Snorkelen & survival

Snorkelen lijkt gemakkelijk maar is het niet. Niet schrikken: je kunt het prima leren. Om dat goed te kunnen moet je een goede conditie hebben en zul je in het bezit moeten zijn van zwemdiploma C. Hoe je het beste in die mooie blauwe zee kunt snorkelen, leren we je op onze lessen.

Meer informatie

Zwemlessen voor volwassenen

De zwemlessen voor volwassenen zijn bedoeld voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen of voor mensen die het zwemmen verleerd zijn. Ook mensen die angstig zijn in het diepe water kunnen met deze lessen hun voordeel doen.

Meer informatie

Indoor sporten in Zeeland
Weetjes
15
Manieren Om sportief te zwemmen
45
Campingplaatsen Op de stadscamping
35
Verenigingen Sporten hier wekelijks