Zwemlessen voor volwassenen

Zwemlessen

De zwemlessen voor volwassenen zijn bedoeld voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen of voor mensen die het zwemmen verleerd zijn. Ook mensen die angstig zijn in het diepe water kunnen met deze lessen hun voordeel doen.

Natuurlijk moet je eerst vertrouwd raken met het water en leren dat je lichaam prima in het water kan drijven. Als dat lukt, leer je jezelf voortbewegen middels de schoolslag en enkelvoudige rugslag.

Wanneer je goed zwemt en ook in het bezit wilt komen van een zwemdiploma, kan dat natuurlijk ook bij Omnium

Wanneer

Maandag tussen 08.15 - 9.10 uur
Woensdag tussen 20.15 - 21.10 uur

Kosten

5 lessen voor € 62,50

Inschrijfgeld € 20,00

Aanmelden kan telefonisch (0113-23 33 88) of bij de infobalie.

Cursus borst- en rugcrawl

De borstcrawl is één van de populairste slagen. Wil jij je conditie en borstcrawl techniek verbeteren? Volg dan de cursus borstcrawl!

De borstcrawlcursus is geschikt voor bijna alle niveau's: ben je een startende zwemmer die de borstcrawl graag onder de knie wil krijgen of heb je al enige zwemervaring maar wil je jouw techniek verbeteren, met deze cursus werk je aan de perfecte slag.

Na 10 lessen weet je niet alleen hoe de borstcrawl gezwommen moet worden, maar weet je ook wat jij goed en fout doet en hoe je jezelf verder kan verbeteren.

Tijdens de borstcrawlcursus van Omnium leer je in slechts 10 lessen alles over de techniek van de borstcrawl. Elke week volg je een les van 45 minuten waarbij alle facetten van de borstcrawl worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend.

Wanneer

Dag: dinsdag

Tijd: 20.15-21.00 uur

Duur: 10 lessen

Kosten: € 96,00

Inschrijven voor deze cursus? Dit kun je doen via het kopje reserveren. Ga naar zwemles en dan naar inschrijven zwemles.