Baby- en peuterzwemmen

Baby-en Peuterzwemmen

Spelenderwijs vertrouwd raken met water. Dat is het doel van het baby- en peuterzwemmen. En het is nog leuk ook! Zelfs de allerkleinsten genieten in het water. Baby's vanaf drie maanden tot en met kleuters van vier jaar kunnen bij Omnium meedoen met de speciale lessen baby- en peuterzwemmen. Omnium heeft de baby’s en peuters onderverdeeld in verschillende groepen. Alle oefeningen worden aangepast aan de ontwikkelingsfase van het kind. Langzaam aan leren de kinderen zich vrij te bewegen en zichzelf te redden in het water. En wie weet halen ze dan ook nog het Teddybeerdiploma brons, zilver en goud!

Aquanaut (0 t/m 1 jaar)

Aquanaut (0 t/m 1 jaar)

Speciaal voor baby’s van 3 tot 12 maanden is er de cursus Aquanaut. Ontspanning, gezelligheid en plezier hebben in het water staan voorop. Je baby ontdekt en ervaart het water met allerlei oefenvormen die je samen uitvoert. De cursus duurt 10 lessen/weken op basis van 1x per week een half uur les. Aan het eind van de cursus ontvangt je baby het certificaat “Aquanaut”.

Teddybeer Brons (1 t/m 2 jaar)

Teddybeer Brons (1 t/m 2 jaar)

Met je peuter van 1 tot 2 jaar kun je deelnemen aan de cursus Teddybeer brons. De cursus duurt 10 lessen/weken op basis van 1x per week een half uur les. Peuters worden uitgedaagd om met verschillende materialen zich steeds vrijer te bewegen in het water. Eén van de doelstellingen van de cursus is: Niet in paniek geraken als je onverwachts in het water valt. Aan het eind van de cursus ontvangt je peuter het certificaat “Teddybeer Brons”.

Teddybeer Zilver (2 t/m 3 jaar)

Teddybeer Zilver (2 t/m 3 jaar)

De cursus Teddybeer zilver is speciaal voor peuters van 2 tot 3 jaar. De cursus duurt 15 lessen/weken op basis van 1x per week een half uur les. In deze cursus wordt er met verschillende materialen gewerkt waarbij de kinderen worden geprikkeld en uitgedaagd om steeds vrijer te bewegen in het water. Eén van de doelstellingen van de cursus is: Niet in paniek geraken als men onverwachts in het water valt. Aan het eind van de cursus ontvangt de leerling het certificaat “Teddybeer zilver”.

Teddybeer Goud (3 t/m 4 jaar)

Teddybeer Goud (3 t/m 4 jaar)

Speciaal voor kinderen van 3 tot 4 jaar is er de cursus Teddybeer Goud. De cursus duurt 15 lessen/weken op basis van 1x per week een half uur les. Ontspanning, gezelligheid en plezier blijven voorop staan.